Povezane vesti
Zlatiborska atrakcija na pauzi: Nema vožnje Gold gondolom, evo zašto
Dnevnik pre 6 sati
ČAJETINA: Usled redovnog godišnjeg pregleda stubova, najveća turistička atrakcija na Zlatiboru, Gold gondola neće raditi deset dana. Gold gondola neće raditi od 23. marta do 3. aprila. Nakon toga, radno vreme je od 10 do 15 časova, dok je poslednja… »
Gondola na Zlatiboru prestaje sa radom - evo do kada neće moći da prevozi turiste
Kamatica pre 7 sati
Gold gondola na Zlatiboru neće raditi za putnike od danas, 23. marta, do četvrtka, 26. marta, kao i 30. i 31. marta, zbog pregleda stubova, objavljeno je na sajtu Turističke organizacije Zlatibor. Dodaje se da gondola neće raditi ni prva dva dana aprila… »
Zlatiborska „Gold gondola” ide na pauzu deset dana zbog redovnog remonta
Glas Zapadne Srbije pre 8 sati
Gold gondola neće raditi od 23.marta do 3.aprila. Nakon toga, radno vreme je od 10 do 15 časova, dok je poslednja vožnja sa Tornika u 16 časova, kažu iz JP Gold gondola. Ova turistička atrakcija nakon obavljenih radova spremno će dočekati predstojeće… »
Obaveštenje o neradnim danima Gold gondole u martu i aprilu
Užice oglasna tabla pre 9 sati
Zbog godišnjeg pregleda stubova Gold gondola Zlatibor neće raditi od ponedeljka 23. do četvrtka 26. marta. Neradni dani biće i 30. i 31. mart kao i 1. i 2. april. Ostalim danima, radno vreme je od 10 do 15 časova, dok je poslednja vožnja sa Tornika u 16… »
Ide na remont: Gold gondola neće raditi 10 dana, evo i zbog čega
RINA pre 10 sati
Ide na remont: Gold gondola neće raditi 10 dana, evo i zbog čega Čajetina – Usled redovnog godišnjeg pregleda stubova, najveća turistička atrakcija na Zlatiboru, Gold gondola neće raditi deset dana. Gold gondola neće raditi od 23.marta do 3.aprila. Nakon… »
Gold gondola neće raditi do 3.aprila
Zoom UE pre 11 sati
ZLATIBOR-Gold gondola neće raditi od 23.marta do 3.aprila zbog redovnog godišnjeg pregleda stubova. Ostalim danima, radno vreme je od 10 do 15 časova, dok je poslednja vožnja sa Tornika u 16 časova.… »
Danas u Čačku startovao konkurs za prijem dece u vrtiće: Traje do 6. aprila, u dve predškolske ustanove 333 slobodna mesta
Kurir pre 11 sati
Prijavljivanje je moguće elektronski preko portala eUprava (usluga eVrtić), uz dostupna uputstva na sajtovima predškolskih ustanova “Radost“ i Moje detinjstvo“. U vrtiće PU “Radost“ biće upisano 190 mališana, a u vrtiće PU “Moje detinjstvo“ ukupno 143… »
U Čačku otvoren konkurs za vrtiće: "Radost" i "Moje detinjstvo" primaju 333 nova mališana - upis traje do 6. aprila
Glas Zapadne Srbije pre 11 sati
Prijavljivanje je moguće elektronski preko portala eUprava (usluga eVrtić), uz dostupna uputstva na sajtovima predškoslkih ustanova “Radost“ i Moje detinjstvo“. U vrtiće PU “Radost“ biće upisano 190 mališana, a u vrtiće PU “Moje detinjstvo“ ukupno 143… »
U Čačku otvoren konkurs za vrtiće: "Radost" i "Moje detinjstvo" primaju 333 nova mališana - prijave traju do 6. aprila
Glas Zapadne Srbije pre 11 sati
Prijavljivanje je moguće elektronski preko portala eUprava (usluga eVrtić), uz dostupna uputstva na sajtovima predškoslkih ustanova “Radost“ i Moje detinjstvo“. U vrtiće PU “Radost“ biće upisano 190 mališana, a u vrtiće PU “Moje detinjstvo“ ukupno 143… »
Važan konkurs objavljen u Čačku i traje do 6. aprila
B92 pre 11 sati
Konkurs za prijem dece u predškolske ustanove u Čačku biće otvoren od danas do 6. aprila. Prijavljivanje je moguće elektronski preko portala eUprava (usluga eVrtić), uz dostupna uputstva na sajtovima predškoslkih ustanova "Radost" i Moje detinjstvo". U… »
Važan konkurs objavljen u Čačku i traje do 6. aprila: U dve Predškolske ustanove ima mesta za 333 mališana
RINA pre 12 sati
Važan konkurs objavljen u Čačku i traje do 6. aprila: U dve Predškolske ustanove ima mesta za 333 mališana Čačak - Konkurs za prijem dece u predškolske ustanove u Čačku biće otvoren od danas do 6. aprila. Prijavljivanje je moguće elektronski preko… »
Od danas otvoren konkurs za upis dece u čačanske vrtiće, evo koliko mališana će biti primljeno
Morava info pre 13 sati
ČAČAK – Konkurs za prijem dece u predškolske ustanove u Čačku biće otvoren od danas do 6. aprila. Prijavljivanje je moguće elektronski preko portala eUprava (usluga eVrtić), uz dostupna uputstva na sajtovima predškoslkih ustanova “Radost“ i Moje… »
Vesti dana »
Tramp: 'Pregovaramo sa Iranom o kraju sukoba', Teheran: 'Nije istina'
BBC News pre 1 satjoš 66 povezanih
Skup podrške privedenim pazarskim studentima ispred Gradske uprave u Kragujevcu
Radio 021 pre 1 satjoš 35 povezanih
Drogiran bežao od policije i zakucao se u ogradu: Drama u Novom Pazaru, hitno uhapšen muškarac
Mondo pre 1 satjoš 24 povezane