Povezane vesti

Probušio mu plućnu maramicu, napao ga s leđa: Džaja iz Amadeus benda je bio napadnut o parku, otkrio jezive detalje

Probušio mu plućnu maramicu, napao ga s leđa: Džaja iz Amadeus benda je bio napadnut o parku, otkrio jezive detalje

Blic pre 3 sata
Pevač je priznao da je napadača poznavao i dodao da taj dečko više nije među živima. Tasić je otkrio i da vuče traume iz detinjstva, jer se kao dete dva puta davio u reci Jablanici. Dok je Aca Stanimirović iz "Amadeus benda" poslednjih dana glavna tema… »
"Probušio mi je plućnu maramicu": Kako je Džaja iz Amadeusa napadnut u parku

"Probušio mi je plućnu maramicu": Kako je Džaja iz Amadeusa napadnut u parku

Nova pre 6 sati
Bojan Tasić Džaja, frontmen Amadeus benda, pre nekoliko godina je otkrio da je napadnut na jeziv način. Poslednjih dana Aca Stanimirović iz Amadeus benda je glavna tema medija zbog porodičnih skandala, te su mnogi zaboravili da je i njihov frontmen Džaja… »
Pevača Amadeus Benda pre nekoliko godina maloletnik izbo nožem: Sedeo na klupi u parku, probušio mu plućnu maramicu

Pevača Amadeus Benda pre nekoliko godina maloletnik izbo nožem: Sedeo na klupi u parku, probušio mu plućnu maramicu

Mondo pre 8 sati
Amadeus bend je poslednjih nedelja u centru pažnje zbog Ace Amadeusa, koji prolazi kroz burne i veoma javne porodične probleme. Nakon optužbi o ženi od koje se razveo, objava i tvrdnji da je " spavala sa učenikom", oglasila se i njegova ćerka, a MONDO je… »
"Probušio mi je plućnu maramicu" Džaja iz Amadeusa krvnički napadnut u parku: "Dečko više nije među živima..."

"Probušio mi je plućnu maramicu" Džaja iz Amadeusa krvnički napadnut u parku: "Dečko više nije među živima..."

Telegraf pre 7 sati
Amadeus bend je poslednjih nedelja u centru pažnje zbog Ace Stanimirovića, koji prolazi kroz burne i veoma javne porodične probleme, a pre nekoliko godina krvnički je napadnut njihov pevač Bojan Tasić Džaja. Pre njega, u medijima je bio frontmen Bojan… »

Vesti dana »