Povezane vesti
“Niš, moj grad”: Stvarnost demantuje izjave Ana Brnabić- penzioneri na ivici siromaštva
Jug press pre 4 sati
NIŠ Povodom izjave predsednice Narodne skupštine Ana Brnabić, koja je rekla da penzioneri u Srbiji žive bolje nego penzioneri u Nemačkoj, Luksemburgu i Norveškoj, opoziciona koalicija Niš, moj grad koja okuplja 18 udruženja i pokreta ističe da je… »
Koalicija Niš, moj grad: Najveći broj penzionera u Srbiji prima penziju manju od 45.000 dinara
Serbian News Media pre 11 sati
Koalicija „Niš, moj grad“ saopštila je danas da u Srbiji najveći broj penzionera prima penziju manju od 45.000 dinara, što je ispod ili na samoj granici siromaštva, reagujući na nedavnu izjavu predsednice Narodne skupštine Ane Brnabić koja je rekla da… »
Niš, moj grad: Stvarnost demantuje izjave Ana Brnabić- penzioneri na ivici siromaštva
Rešetka pre 10 sati
Opoziciona koalicija „Niš, moj grad“ reagovala je na izjavu predsednice Narodne skupštine Ane Brnabić, koja je ocenila da penzioneri u Srbiji žive bolje nego njihovi vršnjaci u Nemačkoj, Luksemburgu i Norveškoj, poručujući da takve tvrdnje „ne odražavaju… »
Vesti dana »
Trump izazvao petominutni skok tržišta i poslao jasnu poruku Wall Streetu
Bloomberg Adria pre 20 minutajoš 66 povezanih
Tramp pregovara sa "skrivenim liderom" Irana; Ovo je 15 ključnih tačaka
B92 pre 4 satijoš 59 povezanih
Drama u Novom Pazaru, drogirani vozač bežao policiji pa zakucao auto u ogradu
RTV Novi Pazar pre 5 satijoš 24 povezane