Povezane vesti
Tusk: Da čuju i u Budimpešti, mi u Poljskoj razlikujemo ko je saveznik, a ko neprijatelj
Radio 021 pre 1 dan
Poljski premijer Donald Tusk danas je u Lođu poručio je Moskvi i Budimpešti da nema sukoba interesa među zemljama NATO, te da i u Vašingtonu i u Evropi već znaju da je Varšava lojalan i pouzdan saveznik ali zahtevan. Dodao je i da Poljska veoma dobro… »
Tusk: Da čuju i u Budimpešti, mi u Poljskoj razlikujemo ko je saveznik, a ko neprijatelj
Politika pre 1 dan
Poručio je da će poljska vlada nastaviti da nabavlja oružje i iz SAD. VARŠAVA - Poljski premijer Donald Tusk danas je u Lođu poručio je Moskvi i Budimpešti da nema sukoba interesa među zemljama NATO, te da i u Vašingtonu i u Evropi već znaju da je… »
Beta pre 1 dan
Poljski premijer Donald Tusk danas je u Lođu poručio je Moskvi i Budimpešti da nema sukoba interesa među zemljama NATO, te da i u Vašingtonu i u Evropi već znaju da je Varšava lojalan i pouzdan saveznik ali zahtevan, i da ona veoma dobro razlikuje ko je… »
Serbian News Media pre 1 dan
„Neka dopre do Vašingtona, Moskve, evropskih prestonica, nema sukoba interesa među članicama NATO. Poljska, Evropa i SAD su jedna porodica. Neka se čuje svuda, pa i u Budimpešti. Mi u Poljskoj znamo ko je pravi saveznik. Mi umemo da pravimo razliku… »
Radio sto plus pre 1 dan
“Neka dopre do Vašingtona, Moskve, evropskih prestonica, nema sukoba interesa među članicama NATO. Poljska, Evropa i SAD su jedna porodica. Neka se čuje svuda, pa i u Budimpešti. Mi u Poljskoj znamo ko je pravi saveznik. Mi umemo da pravimo razliku… »
"Neka se čuje do Vašingtona, Moskve, pa i Budimpešte" Premijer Tusk zagrmeo: Mi u Poljskoj razlikujemo ko je saveznik, a ko…
Kurir pre 1 dan
Poljski premijer Donald Tusk danas je u Lođu poručio Moskvi i Budimpešti da nema sukoba interesa među zemljama NATO, te da i u Vašingtonu i u Evropi već znaju da je Varšava lojalan i pouzdan saveznik ali zahtevan, i da ona veoma dobro razlikuje ko je… »
Pravo u centar pre 1 dan
„Neka dopre do Vašingtona, Moskve, evropskih prestonica, nema sukoba interesa među članicama NATO. Poljska, Evropa i SAD su jedna porodica. Neka se čuje svuda, pa i u Budimpešti. Mi u Poljskoj znamo ko je pravi saveznik. Mi umemo da pravimo razliku… »
Tusk: Da čuju i u Budimpešti - mi u Poljskoj razlikujemo ko je saveznik, a ko neprijatelj
Nova pre 1 dan
Poljski premijer Donald Tusk danas je u Lođu poručio je Moskvi i Budimpešti da nema sukoba interesa među zemljama NATO, te da i u Vašingtonu i u Evropi već znaju da je Varšava lojalan i pouzdan saveznik ali zahtevan, i da ona veoma dobro razlikuje ko je… »
N1 Info pre 1 dan
Poljski premijer Donald Tusk danas je u Lođu poručio je Moskvi i Budimpešti da nema sukoba interesa među zemljama NATO, te da i u Vašingtonu i u Evropi već znaju da je Varšava lojalan i pouzdan saveznik, ali zahtevan, i da ona veoma dobro razlikuje ko je… »
Tusk o sukobu interesa u NATO: Nek se čuje svuda pa i u Budimpešti
Danas pre 1 dan
Vesti dana »
MOL dobio odobrenje SAD za nastavak pregovora o kupovini ruskog udela u NIS
Euronews pre 1 minutjoš 29 povezanih
Đedović Handanovićeva: Stabilno snabdevanje gorivom na pumpama, država prati tržište
RTS pre 1 minutjoš 34 povezane
Da li je moguć sporazum? Hamnei odobrio razgovore sa SAD, nafta opet preko 100 dolara
NIN pre 36 minutajoš 63 povezane
Gradonačelnik Banjaluke pušten na slobodu posle 15 sati zadržavanja na granici sa Hrvatskom: "Odbijam ponižavanje"
Newsmax Balkans pre 3 satajoš 30 povezanih