Povezane vesti

"Ja volim kad ste tu": Jakov Jozinović najavio i sedmi koncert u Sava Centru

"Ja volim kad ste tu": Jakov Jozinović najavio i sedmi koncert u Sava Centru

Nova pre 8 sati
Mladi hrvatski pevač Jakov Jozinović nakon niza koncerata u prestonici, najavio je i sedmi u Sava Centru. Nakon što je održao prvi koncert u Spensu u Novom Sadu, Jakov se oglasio na Instagramu i najavio sedmi koncert u Plavoj dvorani. "Ja volim kad ste… »
Još jedan koncert Jakova Jozinovića u Sava centru: Sedmi nastup pred beogradskom publikom 19. aprila

Još jedan koncert Jakova Jozinovića u Sava centru: Sedmi nastup pred beogradskom publikom 19. aprila

Newsmax Balkans pre 10 sati
Nakon interesovanja publike koju je izazvao koncert u Novom Sadu i rasprodatih šest koncerata u Sava centru, Jakov Jozinović zakazuje i sedmi koncert u Beogradu. Novi datum je 19. april, a ulaznice su puštene u prodaju. Mladi muzičar odlučio je da… »
Na zahtev publike: Još jedan koncert Jakova Jozinovića u Sava Centru

Blic pre 11 sati
Nakon spektakla u Novom Sadu i rasprodatih šest beogradskih koncerata, ovaj mladi muzičar dodatno je proširio aprilsku seriju nastupa Ulaznice za sedmi koncert su upravo puštene u prodaju Nakon ogromnog interesovanja publike, euforije koju je izazvao… »

Lepota i zdravlje pre 11 sati
Nakon ogromnog interesovanja publike, euforije koju je izazvao spektakularan koncert u Novom Sadu i rasprodatih šest koncerata u Sava Centru, Jakov Jozinović zakazuje i sedmi koncert u Beogradu. Novi datum je 19. april, a ulaznice su upravo puštene u… »
Jakov Jozinović zakazao još jedan koncert u Sava Centru

Jakov Jozinović zakazao još jedan koncert u Sava Centru

B92 pre 11 sati
Nakon ogromnog interesovanja publike, euforije koju je izazvao spektakularan koncert u Novom Sadu i šest rasprodatih koncerata u Sava Centru, Jakov Jozinović zakazao je i sedmi koncert u Beogradu za 19. april. Dok se odbrojavaju dani do prvih koncerata… »

Vesti dana »