Povezane vesti
Suđenje roditeljima dečaka koji je u Niškoj Banji ubio vršnjaka (13): ispitana majka žrtve
Euronews pre 22 dana
U Višem sudu u Nišu danas je na suđenju M. M. i M. M. roditeljima dečaka koji je ubio svog vršnjaka 2023. godine u Niškoj Banji, ispitana majka ubijenog dečaka. Ona je saslušana u svojstvu oštećene, a pitanja su joj postavljali branioci i sudija, rekao… »
Majka ubijenog dečaka dala svoj iskaz: „Osećala sam se kao da se postupak vodi protiv nas”
Gradski portal 018 pre 23 dana
U Višem sudu u Nišu danas je nastavljeno suđenje roditeljima maloletnika koji je 2023. godine u Niškoj Banji usmrtio svog vršnjaka, a danas je svoj iskaz dala majka ubijenog dečaka Sanja Simić. Nakon što je njen suprug Mića Simić ranije dao iskaz, danas… »
Na suđenju roditeljima dečaka koji je ubio vršnjaka u Niškoj Banji ispitana majka ubijenog
Insajder pre 23 dana
U Višem sudu u Nišu danas je na suđenju M.M. i M.M, roditeljima 13-godišnjeg dečaka koji je ubio svog vršnjaka 2023. godine u Niškoj Banji, ispitana majka ubijenog dečaka. Ona je saslušana u svojstvu oštećene, a pitanja su joj postavljali branioci i… »
Sanja Simić nakon ročišta: „Osećala sam se kao da se postupak vodi protiv nas“
Glas juga pre 23 dana
„Njihova pitanja bila su krajnje bezobrazna, do te mere da sam se ponovo osećala kao da se vodi postupak protiv nas. Pobunila sam se jer sam se osećala maltretirano i kinjeno sa njihove strane“, rekla je Simić nakon izlaska iz sudnice. Ona je dodala da… »
Nastavak suđenja za ubistvo dečaka u Niškoj Banji, uz svedočenje majke žrtve
Gradski portal 018 pre 23 dana
U Višem sudu u Nišu danas se nastavlja suđenje roditeljima maloletnika, M. M. i M. M. M, koji je 2023. godine u Niškoj Banji usmrtio svog vršnjaka, a na današnjem ročištu planirano je ispitivanje majke ubijenog dečaka, Sanje Simić. Kako je najavila… »
Majka ubijenog dečaka u Niškoj Banji danas pred sudom: "Krivci za smrt moga deteta su mene maltretirali, a Andreja optuživali"…
Nova pre 23 dana
Sanja Simić, majka trinaestogodišnjeg Andreja koga je ubio školsku drug zbog čega se protiv njegovih roditelja vodi krivični postupak pred Višim sudom u Nišu, saslušana je danas. Vidno uznemirena žena u svom obraćanju novinarima naglasila je da je… »
"Ponovo sam se osećala kao da se postupak vodi protiv nas": Bolne reči majke Andreja (13) kojeg je ubio školski drug na…
Blic pre 23 dana
Roditelji dečaka ubice brane se ćutanjem, dok otac ubijenog dečaka smatra da to potvrđuje krivicu optuženih Optužnica protiv roditelja obuhvata teško delo protiv opšte sigurnosti i zapuštanje i zlostavljanje maloletnog lica, uz moguće kazne do 12 i 3… »
Vesti dana »
Novi detalji masakra u Turskoj: Ubijeno devet osoba, među njima osmoro dece VIDEO
B92 pre 1 satjoš 48 povezanih
Brnabić: Apetit za dijalogom sa predsednikom Srbije misteriozno nestao kod Gocija i N1
Euronews pre 1 satjoš 30 povezanih
CENTCOM: Američke snage zaustavile devet Iranskih brodova u prvih 48 sati blokade
RTV pre 2 satajoš 44 povezane
"Deformisana sam" Šavija je ovako govorila o nasilju koje je doživela od Stefana Karića: Izrečena mu presuda
Telegraf pre 43 minutajoš 23 povezane