Povezane vesti

Majka ubijenog dečaka dala svoj iskaz: „Osećala sam se kao da se postupak vodi protiv nas”

Majka ubijenog dečaka dala svoj iskaz: „Osećala sam se kao da se postupak vodi protiv nas”

Gradski portal 018 pre 4 sati
U Višem sudu u Nišu danas je nastavljeno suđenje roditeljima maloletnika koji je 2023. godine u Niškoj Banji usmrtio svog vršnjaka, a danas je svoj iskaz dala majka ubijenog dečaka Sanja Simić. Nakon što je njen suprug Mića Simić ranije dao iskaz, danas… »
Na suđenju roditeljima dečaka koji je ubio vršnjaka u Niškoj Banji ispitana majka ubijenog

Na suđenju roditeljima dečaka koji je ubio vršnjaka u Niškoj Banji ispitana majka ubijenog

Insajder pre 8 sati
U Višem sudu u Nišu danas je na suđenju M.M. i M.M, roditeljima 13-godišnjeg dečaka koji je ubio svog vršnjaka 2023. godine u Niškoj Banji, ispitana majka ubijenog dečaka. Ona je saslušana u svojstvu oštećene, a pitanja su joj postavljali branioci i… »
Sanja Simić nakon ročišta: „Osećala sam se kao da se postupak vodi protiv nas“

Sanja Simić nakon ročišta: „Osećala sam se kao da se postupak vodi protiv nas“

Glas juga pre 9 sati
„Njihova pitanja bila su krajnje bezobrazna, do te mere da sam se ponovo osećala kao da se vodi postupak protiv nas. Pobunila sam se jer sam se osećala maltretirano i kinjeno sa njihove strane“, rekla je Simić nakon izlaska iz sudnice. Ona je dodala da… »
Nastavak suđenja za ubistvo dečaka u Niškoj Banji, uz svedočenje majke žrtve

Nastavak suđenja za ubistvo dečaka u Niškoj Banji, uz svedočenje majke žrtve

Gradski portal 018 pre 9 sati
U Višem sudu u Nišu danas se nastavlja suđenje roditeljima maloletnika, M. M. i M. M. M, koji je 2023. godine u Niškoj Banji usmrtio svog vršnjaka, a na današnjem ročištu planirano je ispitivanje majke ubijenog dečaka, Sanje Simić. Kako je najavila… »
Majka ubijenog dečaka u Niškoj Banji danas pred sudom: "Krivci za smrt moga deteta su mene maltretirali, a Andreja optuživali"…

Majka ubijenog dečaka u Niškoj Banji danas pred sudom: "Krivci za smrt moga deteta su mene maltretirali, a Andreja optuživali"…

Nova pre 9 sati
Sanja Simić, majka trinaestogodišnjeg Andreja koga je ubio školsku drug zbog čega se protiv njegovih roditelja vodi krivični postupak pred Višim sudom u Nišu, saslušana je danas. Vidno uznemirena žena u svom obraćanju novinarima naglasila je da je… »
"Ponovo sam se osećala kao da se postupak vodi protiv nas": Bolne reči majke Andreja (13) kojeg je ubio školski drug na…

"Ponovo sam se osećala kao da se postupak vodi protiv nas": Bolne reči majke Andreja (13) kojeg je ubio školski drug na…

Blic pre 9 sati
Roditelji dečaka ubice brane se ćutanjem, dok otac ubijenog dečaka smatra da to potvrđuje krivicu optuženih Optužnica protiv roditelja obuhvata teško delo protiv opšte sigurnosti i zapuštanje i zlostavljanje maloletnog lica, uz moguće kazne do 12 i 3… »

Vesti dana »