Povezane vesti

"Da sam ranije otišao iz Partizana - ne bih bio u zatvoru": Dragan Đurić bez dlake na jeziku o sudbini u Humskoj

"Da sam ranije otišao iz Partizana - ne bih bio u zatvoru": Dragan Đurić bez dlake na jeziku o sudbini u Humskoj

Mondo pre 8 sati
Bivši predsednik Partizana Dragan Đurić govorio je o mandatu u Humskoj. Tom prilikom podvukao je da su suviše dominantne godine crno-belih direktna posledica toga što je stručan kadar bio na čelu kluba. Između ostalog, dodao je i da je trebalo ranije da… »
"Da sam ranije otišao iz Partizana - ne bih završio iza rešetaka"

"Da sam ranije otišao iz Partizana - ne bih završio iza rešetaka"

B92 pre 14 sati
Bio je Partizan i te kako dominantan u eri Dragana Đurića, a deluje da je posle njegovog odlaska sve krenulo nizbrdo za crno-bele. U razgovoru za Kurir, podsetio se svog perioda kao prvog čoveka kluba iz Humske i otkrio zašto su imali toliko uspeha u to… »
„Ne poštujem čoveka koji nije bio u zatvoru“: Šokantna ispovest Dragana Đurića, otkrio mi je Terzić rekao kad sam izašao na…

„Ne poštujem čoveka koji nije bio u zatvoru“: Šokantna ispovest Dragana Đurića, otkrio mi je Terzić rekao kad sam izašao na…

Hot sport pre 17 sati
Terzić ga uporedio sa Džajićem i Titom! Jedan od najtrofejnijih predsednika u istoriji Partizana, Dragan Đurić, osvrnuo se na period svoje vladavine u klubu iz Humske, ističući da je tadašnja dominacija bila rezultat ozbiljnog i organizovanog rada… »
„Ne poštujem čoveka koji nije bio u zatvoru“: Šokantna ispovest Dragana Đurića, otkrio šta mu je Terzić rekao kad je izašao na…

„Ne poštujem čoveka koji nije bio u zatvoru“: Šokantna ispovest Dragana Đurića, otkrio šta mu je Terzić rekao kad je izašao na…

Hot sport pre 16 sati
Terzić ga uporedio sa Džajićem i Titom! Jedan od najtrofejnijih predsednika u istoriji Partizana, Dragan Đurić, osvrnuo se na period svoje vladavine u klubu iz Humske, ističući da je tadašnja dominacija bila rezultat ozbiljnog i organizovanog rada… »
"Da sam otišao iz Partizana ranije, ne bih završio iza rešetaka" Životna priča čuvenog predsednika Partizana - od teške…

"Da sam otišao iz Partizana ranije, ne bih završio iza rešetaka" Životna priča čuvenog predsednika Partizana - od teške…

Kurir pre 20 sati
Dragan Đurić, nekadašnji prvi čovek fudbalskog kluba Partizan otvorio je dušu Kuriru u životnoj ispovesti i ispričao njegov put. Priča Dragana Đurića je izuzetno zanimljiva, za početak - prvi životni korac. - Moje detinjstvo je obeležila nemaština. Otac… »

Vesti dana »