Повезане вести
"Да сам раније отишао из Партизана - не бих био у затвору": Драган Ђурић без длаке на језику о судбини у Хумској
Мондо 23.03.2026
Бивши председник Партизана Драган Ђурић говорио је о мандату у Хумској. Том приликом подвукао је да су сувише доминантне године црно-белих директна последица тога што је стручан кадар био на челу клуба. Између осталог, додао је и… »
"Да сам раније отишао из Партизана - не бих завршио иза решетака"
Б92 23.03.2026
Био је Партизан и те како доминантан у ери Драгана Ђурића, а делује да је после његовог одласка све кренуло низбрдо за црно-беле. У разговору за Курир, подсетио се свог периода као првог човека клуба из Хумске и открио зашто су… »
„Не поштујем човека који није био у затвору“: Шокантна исповест Драгана Ђурића, открио ми је Терзић рекао кад сам изашао на…
Хот спорт 23.03.2026
Терзић га упоредио са Џајићем и Титом! Један од најтрофејнијих председника у историји Партизана, Драган Ђурић, осврнуо се на период своје владавине у клубу из Хумске, истичући да је тадашња доминација била резултат озбиљног и… »
„Не поштујем човека који није био у затвору“: Шокантна исповест Драгана Ђурића, открио шта му је Терзић рекао кад је изашао на…
Хот спорт 23.03.2026
Терзић га упоредио са Џајићем и Титом! Један од најтрофејнијих председника у историји Партизана, Драган Ђурић, осврнуо се на период своје владавине у клубу из Хумске, истичући да је тадашња доминација била резултат озбиљног и… »
"Да сам отишао из Партизана раније, не бих завршио иза решетака" Животна прича чувеног председника Партизана - од тешке…
Курир 23.03.2026
Драган Ђурић, некадашњи први човек фудбалског клуба Партизан отворио је душу Куриру у животној исповести и испричао његов пут. Прича Драгана Ђурића је изузетно занимљива, за почетак - први животни корац. - Моје детињство је… »
Вести дана »
Студенти и грађани траже пуштање Лазара Мишића: Блокирали Авијатичарски трг у Земуну ВИДЕО
Нова пре 1 сатјош 27 повезаних
Трамп открио како изгледају преговори са Ираном о крају рата: "Ако сад не пристану, хоће касније - тако то иде"
Мондо пре 28 минутајош 50 повезаних
Џајић сломљен због смрти цвелета: „Градили смо тим који је освојио Европу и свет!“
Хот спорт пре 1 сатјош 64 повезане
Евакуација болесних с брода за крстарење, зараза можда стигла с депоније смећа у Аргентини
Бета пре 3 сатајош 63 повезане
Трампова администрација сеје забуну док покушава да поново отвори Ормуски мореуз
Бета пре 1 сатјош 28 повезаних