Povezane vesti
(Video) "Ne privlače me pevačice, volim obrazovane žene" Mili ljubi 10 godina mlađu bombu, a sad šokirao: "Ne prija mi njihov…
Blic 23.03.2026
Mili je naveo da ga ne privlače žene sa javne scene i da više voli obrazovane i povučene žene. Sa suprugom Ninom, koja je mlađa 10 godina, započeo je vezu posle njenog povratka iz Italije. Producent i kompozitor, Aleksandar Milić Mili stigao je danas na… »
"Volim obrazovane žene, svetski okrenute", Mili isprozivao pevačice: "Taj majndset mi ne prija"
Telegraf 23.03.2026
Producent i kompozitor Aleksandar Milić Mili stigao je na snimanje Zvezda Granda, gde je istakao kakve žene voli. Naime, Mili je prvo otkrio da često koristi ChatGPT, pa ga čak pita i šta da jede. - Sve ga pitam! Sve moguće. I šta da spremim za doručak -… »
Vesti dana »
Ormuz pod pritiskom dok SAD i Iran razmenjuju napade i vode pregovore; Hamnei sahranjen u Mašhadu
RTS pre 2 satajoš 28 povezanih
Sunčano pre podne, popodne promenljivo oblačno – temperatura do 30 stepeni
Glas Zaječara pre 2 satajoš 26 povezanih
"Pre 10 godina ne bih verovao da će igrati na ovom nivou": Bivši selektor FED kup tima o osmom Novakovom uzastopnom polufinalu na Vimbldonu
Insajder pre 39 minutajoš 30 povezanih
Poslanik o Predlogu zakona o oružju rekao da je kao da su ga pisale žene, Brnabić mu izrekla opomenu, pa povukla: "Iskreno se izvinio"
N1 Info pre 59 minutajoš 19 povezanih