Повезане вести

Колико верујемо метеоролозима

BBC News 23.03.2026
Човека из два разлога занима временска прогноза, да се заштити од лошег времена и да искористи добро време, каже Горан Михајловић, метеоролог. Не волим лето. Када упекне звезда, у јулу и августу, у стању сам да по неколико пута… »

НИН 23.03.2026
Не волим лето. Када упекне звезда, у јулу и августу, у стању сам да по неколико пута на дан гледам какво ће бити време. И хоћу ли преживети 40 степени на градском бетону. Некада бројим дане до пљускова и захлађења. Онда се… »

Радио 021 23.03.2026
Човека из два разлога занима временска прогноза, да се заштити од лошег времена и да искористи добро време, каже Горан Михајловић, метеоролог. Гетти Имагес Не волим лето. Када упекне звезда, у јулу и августу, у стању сам да по… »

Јужне вести 23.03.2026
Гетти Имагес Не волим лето. Када упекне звезда, у јулу и августу, у стању сам да по неколико пута на дан гледам какво ће бити време. И хоћу ли преживети 40 степени на градском бетону. Некада бројим дане до пљускова и… »

Данас 23.03.2026
Не волим лето. Када упекне звезда, у јулу и августу, у стању сам да по неколико пута на дан гледам какво ће бити време. И хоћу ли преживети 40 степени на градском бетону. Некада бројим дане до пљускова и захлађења. Онда се… »

Вести дана »