Povezane vesti
Zalazak u 22h, svitanje u 8: Šta bi se još desilo kad bi Srbija ukinula pomeranje kazaljki?
Mondo pre 1 dan
Mi smo zemlja na istoku Evrope, koja živi po zapadnom vremenu, pomeranje za jedan sat donelo bi više svetla, bolji ritam i moderniji svakodnevni život. Iako se na prvi pogled čini da je pitanje vremenske zone tehničko i gotovo nevažno, ono u praksi… »
Zalazak sunca u 22h, dan u 8! Ovako će izgledati život u Srbiji kad ukinemo pomeranje kazaljki!
Telegraf pre 1 dan
Kome treba sunce u 6 ujutru? To je ključno pitanje kada se pomene da je Srbija u "pogrešnoj" vremenskoj zoni. Mi smo zemlja na istoku Evrope, koja živi po zapadnom vremenu – pomeranje za jedan sat donelo bi više svetla, bolji ritam i moderniji… »
Vesti dana »
Nikezić (SSP): Ministarka Đedović Handanović se hvali cenom dizela od 212 dinara, a u regionu je znatno niža
N1 Info pre 17 minutajoš 33 povezane
Stanivuković: Priveden sam jer nisam pristao na ponižavanje koje traje mesecima
Euronews pre 1 satjoš 30 povezanih
Iran ismeva Trampa zbog predloga o zajedničkom upravljanju Moreuzom! Pogledajte fotografiju koju je Teheran objavio (video, foto)
Kurir pre 17 minutajoš 57 povezanih
Dodik: NATO agresija na SRJ i Srpsku je bila zločinačka namera prema Srbima
RTV pre 22 minutajoš 47 povezanih
Vremenska prognoza za Srbiju: kraj marta donosi stabilno vreme pre zahlađenja i padavina početkom aprila
Naslovi.ai pre 32 minutajoš 51 povezana