Povezane vesti
"Dve godine umirem, a doktori su mi obećali brzu smrt": Vedrana Rudan nikada iskrenije o teškoj bolesti
Mondo pre 24 dana
Književnica Vedrana Rudan kroz svoje kolumne često otvoreno govori o ličnoj borbi sa teškom bolešću. Uprkos lošim prognozama i čestim odlascima na onkologiju gde prima terapije, ne odustaje i nastavlja da se bori. U svojoj najnovijoj kolumni osvrnula se… »
"Dve godine umirem, doktori su mi obećali..." Bolno obraćanje Vedrane Rudan o teškoj bolesti
Telegraf pre 24 dana
Književnica Vedrana Rudan često kroz svoje kolumne otkriva kako izgleda njena borba sa opakom bolešću. Iako prognoze nisu bile dobre i ona je često na odeljenju onkologije gde prima terapiju, ne odustaje od borbe. Vedrana Rudan u najnovijoj kolumni piše… »
"Dve godine umirem i ništa se ne dešava" Novo obraćanje Vedrane Rudan o teškoj bolesti: "Već vrištim, doktori su obećali brzu…
Blic pre 24 dana
Kroz svoje zapise opisuje lične osećaje besa, bespomoćnosti i težinu odnosa sa članovima porodice. Izražava osećaj krivice, nespremnost na iskrenost i svakodnevnu frustraciju zbog bolesti. Književnica Vedrana Rudan često kroz svoje kolumne otkriva kako… »
Vesti dana »
Izbori za studentski parlament na Medicinskom fakultetu u Beogradu završeni intervencijom policije
Mašina pre 1 satjoš 28 povezanih
"Napustiću stan sa decom čim dođe Marko" Marija Bulat očajna posle nasilja koje je doživela, pa priznala: "Povukla sam prijavu" (foto)
Blic pre 37 minutajoš 34 povezane
"Papa mora da razume da je Iran pretnja svetu" Tramp nastavio s kritikama poglavara Rimokatoličke crkve, ali je malo ublažio ton
Blic pre 18 minutajoš 45 povezanih
Skupština Srbije: Opozicija u parlamentu kritikuje manjak napretka na evropskom putu, rasprava o incidentu na Medicinskom fakultetu
Morava info pre 22 minutajoš 24 povezane