Povezane vesti

Kasperova poruka Mini Kostić raznežila javnost: Izjavio ljubav preko Instagrama, tvrdi da je ona njegova večnost

Kasperova poruka Mini Kostić raznežila javnost: Izjavio ljubav preko Instagrama, tvrdi da je ona njegova večnost

Mondo pre 16 sati
Mina Kostić i njen partner Mane Ćuruvija, poznatiji kao Kasper, pokazuju da prava ljubav može da prevaziđe sve prepreke. Iako su mnogi sumnjali u njihovu vezu, njihova bliskost i način na koji javno iskazuju emocije govore sasvim drugačije. Nedavno je… »
Državljanin Rusije (49) posredovao u prostituciji: Ugovarao sastanke u Beogradu, uzimao pola zarade od usluga

Državljanin Rusije (49) posredovao u prostituciji: Ugovarao sastanke u Beogradu, uzimao pola zarade od usluga

Newsmax Balkans pre 19 sati
Treće osnovno tužilaštvo u Beogradu saopštilo je da je predložilo sudu da odredi pritvor državljaninu Rusije osumnjičenom za posredovanje u vršenju prostitucije. U saopštenju se navodi da se D. K. (49) stavlja na teret da je učestvovao u predaji dve… »
"Tamo gde je sve prolazno, ona je moja večnost." Kasper otvorio o Mini: "Najdublje misli o njoj su mi dok spava"

"Tamo gde je sve prolazno, ona je moja večnost." Kasper otvorio o Mini: "Najdublje misli o njoj su mi dok spava"

Blic pre 20 sati
Kasper prati Mininu karijeru od njenog početka i ponosan je na njen uspeh. Mina je ispratila Kaspera u Ameriku, što je dodatni dokaz njihove povezanosti. Mina Kostić i njen partner, Mane Ćuruvija, poznatiji kao Kasper, dokazuju da ljubav može da pobedi… »
Tužilaštvo u Beogradu traži pritvor za Rusa osumnjičenog za posredovanje u prostituciji

Tužilaštvo u Beogradu traži pritvor za Rusa osumnjičenog za posredovanje u prostituciji

N1 Info pre 20 sati
Treće osnovno tužilaštvo u Beogradu saopštilo je danas da je predložilo sudu da odredi pritvor državljaninu Rusije osumnjičenom za posredovanje u vršenju prostitucije. U saopštenju piše da se D.K. (49) stavlja na teret da je učestvovao u predaji dve… »

Danas pre 20 sati
Treće osnovno tužilaštvo u Beogradu saopštilo je danas da je predložilo sudu da odredi pritvor državljaninu Rusije osumnjičenom za posredovanje u vršenju prostitucije. U saopštenju piše da se D.K. (49) stavlja na teret da je učestvovao u predaji dve… »

Vesti dana »