Povezane vesti

Kasperova poruka Mini Kostić raznežila javnost: Izjavio ljubav preko Instagrama, tvrdi da je ona njegova večnost

Kasperova poruka Mini Kostić raznežila javnost: Izjavio ljubav preko Instagrama, tvrdi da je ona njegova večnost

Mondo 23.03.2026
Mina Kostić i njen partner Mane Ćuruvija, poznatiji kao Kasper, pokazuju da prava ljubav može da prevaziđe sve prepreke. Iako su mnogi sumnjali u njihovu vezu, njihova bliskost i način na koji javno iskazuju emocije govore sasvim drugačije. Nedavno je… »
Državljanin Rusije (49) posredovao u prostituciji: Ugovarao sastanke u Beogradu, uzimao pola zarade od usluga

Državljanin Rusije (49) posredovao u prostituciji: Ugovarao sastanke u Beogradu, uzimao pola zarade od usluga

Newsmax Balkans 23.03.2026
Treće osnovno tužilaštvo u Beogradu saopštilo je da je predložilo sudu da odredi pritvor državljaninu Rusije osumnjičenom za posredovanje u vršenju prostitucije. U saopštenju se navodi da se D. K. (49) stavlja na teret da je učestvovao u predaji dve… »
"Tamo gde je sve prolazno, ona je moja večnost." Kasper otvorio o Mini: "Najdublje misli o njoj su mi dok spava"

"Tamo gde je sve prolazno, ona je moja večnost." Kasper otvorio o Mini: "Najdublje misli o njoj su mi dok spava"

Blic 23.03.2026
Kasper prati Mininu karijeru od njenog početka i ponosan je na njen uspeh. Mina je ispratila Kaspera u Ameriku, što je dodatni dokaz njihove povezanosti. Mina Kostić i njen partner, Mane Ćuruvija, poznatiji kao Kasper, dokazuju da ljubav može da pobedi… »
Tužilaštvo u Beogradu traži pritvor za Rusa osumnjičenog za posredovanje u prostituciji

Tužilaštvo u Beogradu traži pritvor za Rusa osumnjičenog za posredovanje u prostituciji

N1 Info 23.03.2026
Treće osnovno tužilaštvo u Beogradu saopštilo je danas da je predložilo sudu da odredi pritvor državljaninu Rusije osumnjičenom za posredovanje u vršenju prostitucije. U saopštenju piše da se D.K. (49) stavlja na teret da je učestvovao u predaji dve… »

Danas 23.03.2026
Treće osnovno tužilaštvo u Beogradu saopštilo je danas da je predložilo sudu da odredi pritvor državljaninu Rusije osumnjičenom za posredovanje u vršenju prostitucije. U saopštenju piše da se D.K. (49) stavlja na teret da je učestvovao u predaji dve… »

Vesti dana »

Najmanje 10 mrtvih u ruskim napadima na Ukrajinu

Najmanje 10 mrtvih u ruskim napadima na Ukrajinu

Pravo u centar pre 13 minutajoš 21 povezana
Vreme nestabilno, slično i narednih dana

Vreme nestabilno, slično i narednih dana

Stav.life pre 24 minutajoš 23 povezane
Tramp nominovao ambasadora za Srbiju

Tramp nominovao ambasadora za Srbiju

N1 Info pre 48 minutajoš 16 povezanih
Tramp nominovao Majkla Janga za ambasadora SAD u Srbiji

Tramp nominovao Majkla Janga za ambasadora SAD u Srbiji