Povezane vesti

Raskid: Jedna od najboljih teniserki sveta odlučila da okrene ploču

Raskid: Jedna od najboljih teniserki sveta odlučila da okrene ploču

Telegraf pre 5 minuta
Poljska teniserka Iga Švjontek saopštila je danas da je raskinula saradnju sa dosadašnjim trenerom Vimom Fisetom. Poljakinja je pre nekoliko dana eliminisana u drugom kolu WTA turnira u Majamiju od sunarodnice Magde Linet (6:1, 5:7, 3:6). - Ponekad život… »
Raskid! Jedna od najboljih teniserki sveta u 21. veku odlučila se za novi početak: Osećam razočaranje! Gorčinu!

Raskid! Jedna od najboljih teniserki sveta u 21. veku odlučila se za novi početak: Osećam razočaranje! Gorčinu!

Večernje novosti pre 1 sat
Najnovije vesti iz tenisa tiču se jedne od najboljih koja igra "beli sport". FOTO: Tanjug/AP Poljska teniserka Iga Švjontek saopštila je danas da je raskinula saradnju sa dosadašnjim trenerom Vimom Fisetom. Švjontekova je pre nekoliko dana eliminisana… »
Iga Švjontek raskinula saradnju sa trenerom Vimom Fisetom

RTS pre 4 sati
Poljska teniserka Iga Svjontek saopštila da je raskinula saradnju sa dosadašnjim trenerom Vimom Fisetom. Svjontekova nije navela ko će preuzeti njegovo mesto ali je napomenula da za sada nema drugih izmena u njenom timu. Svjontek je pre nekoliko dana… »
Šok u svetu tenisa! Jedna od najboljih teniserki raskinula saradnju sa trenerom! Otkrila zbog čega je donela ovu odluku -…

Šok u svetu tenisa! Jedna od najboljih teniserki raskinula saradnju sa trenerom! Otkrila zbog čega je donela ovu odluku -…

Kurir pre 4 sati
"Ponekad život i sport donose ovakve trenutke. Majami je bio izazov za mene. Osećam razočaranje, gorčinu i naravno odgovornost za svoj nastup na terenu. Takođe sam naučila mnogo važnih lekcija i mislim da je to veoma ljudski. Uzevši to u obzir, nakon… »

Radio sto plus pre 5 sati
“Ponekad život i sport donose ovakve trenutke. Majami je bio izazov za mene. Osećam razočaranje, gorčinu i naravno odgovornost za svoj nastup na terenu. Takođe sam naučila mnogo važnih lekcija i mislim da je to veoma ljudski. Uzevši to u obzir, nakon… »
Poljska teniserka Iga Švjontek raskinula saradnju sa trenerom

Poljska teniserka Iga Švjontek raskinula saradnju sa trenerom

Politika pre 5 sati
Švjontek je pre nekoliko dana eliminisana u drugom kolu „WTAˮ turnira u Majamiju od sunarodnice. Poljska teniserka Iga Švjontek saopštila je danas da je raskinula saradnju sa dosadašnjim trenerom Vimom Fisetom. Švjontekova je pre nekoliko dana… »

Vesti dana »