Povezane vesti
Bunde držala u frižideru, sad rasprodaje cipele! Seka Aleksić pravi čistku u ormaru: "Noga mi je porasla!"
Telegraf 23.03.2026
Seka Aleksić rešila je da preko svog garderobera i stvari koje je kupovala i papreno ih plaćala, sada pomogne drugima. - Skupljam cipele koje ću prodati u humanitarne svrhe. Ja u pola mojih cipela ne mogu da uđem, meni je noga porasla! Ne znam kako sam… »
Seki Aleksić poraslo stopalo za dva broja: „Cipele ću prodati u humanitarne svrhe“ – a evo šta je radila s bundama koje je…
Nova 23.03.2026
Seka Aleksić je nedavno za medije otkrila da joj je stopalo poraslo za dva broja, te je primorana da se odrekne velikog broja cipela. Kako navodi pevačica, odlučila je da cipele koje više ne koristi proda, a novac uplati u humanitarne svrhe. - Skupljam… »
Vesti dana »
Vlada Srbije privremeno smanjuje akcize na naftne derivate do kraja maja 2026
Naslovi.ai pre 34 minutajoš 29 povezanih
Studenti pitaju: Da li će se novi zakon o zabrani zaštite kriminalaca od strane policije odnositi i na Ćacilend?
Danas pre 34 minutajoš 47 povezanih
Kratko razvedravanje pa onda novi nagli obrt: Čubrilo najavljuje vremensku klackalicu do kraja maja
Mondo pre 1 satjoš 27 povezanih
Matić (ANEM): Presuda protiv Fondacije Slavko Ćuruvija ozbiljan udarac slobodi izražavanja u Srbiji
Insajder pre 3 satajoš 14 povezanih