Povezane vesti
Bunde držala u frižideru, sad rasprodaje cipele! Seka Aleksić pravi čistku u ormaru: "Noga mi je porasla!"
Telegraf 23.03.2026
Seka Aleksić rešila je da preko svog garderobera i stvari koje je kupovala i papreno ih plaćala, sada pomogne drugima. - Skupljam cipele koje ću prodati u humanitarne svrhe. Ja u pola mojih cipela ne mogu da uđem, meni je noga porasla! Ne znam kako sam… »
Seki Aleksić poraslo stopalo za dva broja: „Cipele ću prodati u humanitarne svrhe“ – a evo šta je radila s bundama koje je…
Nova 23.03.2026
Seka Aleksić je nedavno za medije otkrila da joj je stopalo poraslo za dva broja, te je primorana da se odrekne velikog broja cipela. Kako navodi pevačica, odlučila je da cipele koje više ne koristi proda, a novac uplati u humanitarne svrhe. - Skupljam… »
Vesti dana »
RHMZ: Za vikend blagi pad temperatura i pljuskovi na jugu, od sledeće nedelje ponovo do 39 stepeni
Insajder pre 1 satjoš 19 povezanih
(VIDEO) N1 ispred Palate Srbije uoči svečanog dočeka Zelenskog
N1 Info pre 38 minutajoš 13 povezanih
26 sati leta i 270 tona vode: Pogledajte dramatičnu borbu MUP-a sa vatrom iznad Deliblatske peščare (video)
Telegraf pre 13 minutajoš 16 povezanih
Na Batrovcima se od jutros čeka oko četiri sata, AMSS upozorava na mestimično mokre kolovoze
Serbian News Media pre 1 satjoš 12 povezanih
Najmanje tri osobe, među kojima jedno dete, poginule noćas u ruskim napadima kod Kijeva
Danas pre 23 minutajoš 13 povezanih