Povezane vesti
Zimski povratak na Goliju usred proleća
Glas Zapadne Srbije pre 46 minuta
Nove snežne padavine nisu iznenadile meštane planinskih golijskih sela koji su navikli na zimske uslove, kako kažu, od Mitrovdana do Đurđevdana. Kod nas je sneg padao čak i u avgustu. Mi smo uvek spremni za sneg na Goliji. Drva ima dovoljno i to je… »
(Video) Srbija se zabelela kao usred januara! Jaka kiša odjednom prešla u sneg, ali meštani nisu iznenađeni: "Padao je i u…
Blic pre 2 sata
Kažu da su navikli da sneg pada i od Mitrovdana do Đurđevdana, pa čak i u avgustu. Meštani ističu da ima dovoljno drva za grejanje, što im je najvažnije. Tokom dana na području planine Golije jaka kiša prešla je u krupan sneg. Nove snežne padavine nisu… »
U ovom delu Srbije veje sneg kao da je januar! Meštani navikli na zimu od Mitrovdana do Đurđevdana: Zimska idila usred proleća…
Kurir pre 2 sata
Tokom dana na području planine Golije jaka kiša prešla je u krupan sneg. Nove snežne padavine nisu iznenadile meštane planinskih golijskih sela koji su navikli na zimske uslove, kako kažu, od Mitrovdana do Đurđevdana. - Kod nas je sneg padao čak i u… »
(Video) Zabelelo se na ovoj srpskoj planini: Meštani nisu iznenađeni, “drva ima dovoljno”
Dnevnik pre 2 sata
Ivanjica - Tokom dana na području planine Golije jaka kiša prešla je u krupan sneg. Nove snežne padavine nisu iznenadile meštane planinskih golijskih sela koji su navikli na zimske uslove, kako kažu, od Mitrovdana do Đurđevdana. - Kod nas je sneg padao… »
Pao sneg u Srbiji usred proleća: "Kod nas je padalo i u avgustu, mi smo uvek spremni"
Mondo pre 2 sata
Jaka kiša padala je gotovo ceo dan na Goliji, a onda je pao i sneg, prenosi agencija "RINA". Meštani nisu iznenađeni, a kažu za pomenutu agenciju da im se dešavalo da sneg padne i u avgustu. "Kod nas je sneg padao čak i u avgustu. Mi smo uvek spremni za… »
Zabelelo se kao da je januar: Sneg prekrio srpsku planinu, prizor je kao iz bajke
Telegraf pre 3 sata
Tokom dana na području planine Golije jaka kiša prešla je u krupan sneg. Nove snežne padavine nisu iznenadile meštane planinskih golijskih sela koji su navikli na zimske uslove, kako kažu, od Mitrovdana do Đurđevdana. "Kod nas je sneg padao čak i u… »
Zabelelo kao da je januar: Sneg veje na Goliji, zimska idila usred proleća
RINA pre 3 sata
Zabelelo kao da je januar: Sneg veje na Goliji, zimska idila usred proleća Ivanjica - Tokom dana na području planine Golije jaka kiša prešla je u krupan sneg. Nove snežne padavine nisu iznenadile meštane planinskih golijskih sela koji su navikli na… »
Vesti dana »
Tramp: 'Pregovaramo sa Iranom o kraju sukoba', Teheran: 'Nije istina'
BBC News pre 1 satjoš 66 povezanih
NIKO NIJE SAM: Skup podrške uhapšenom studentu kragujevačkog Pravnog fakulteta (FOTO)
InfoKG pre 56 minutajoš 35 povezanih
Krivična prijava protiv Novopazarca: Pod dejstvom kokaina bežao od policije i udario u zaštitnu ogradu
Serbian News Media pre 5 satijoš 24 povezane