Povezane vesti

Tuga u domu voditeljke RTS: Oglasila se slomljena od bola: "Nije više sa nama, ali kao da jeste. Tu je, oko mene"

Tuga u domu voditeljke RTS: Oglasila se slomljena od bola: "Nije više sa nama, ali kao da jeste. Tu je, oko mene"

Blic pre 1 dan
Uz objavu je podelila emotivne reči i fotografiju, izražavajući ljubav i zahvalnost prema pokojnom ocu. Nakon vesti, usledili su brojni komentari podrške i saučešća kolega, prijatelja i gledalaca. Voditeljki RTS-a, Ivoni Pantelić, umro je otac. Ovu tužnu… »
Voditeljka RTS-a podelila tužne vesti: Ivona Pantelić se potresnim rečima oprostila od bliskog člana porodice

Voditeljka RTS-a podelila tužne vesti: Ivona Pantelić se potresnim rečima oprostila od bliskog člana porodice

Mondo pre 1 dan
Poznata voditeljka Radio-televizije Srbije, Ivona Pantelić, podelila je sa javnošću tužnu vest, njen otac je preminuo. Od njega se oprostila emotivnom objavom na društvenim mrežama, uz fotografiju i dirljive reči koje su mnoge ganule. "Moj tata. Nije… »
Umro otac voditeljke Ivone Pantelić: "Mnogo te volim, tata."

Umro otac voditeljke Ivone Pantelić: "Mnogo te volim, tata."

Kurir pre 1 dan
Poznato lice Radio-televizije Srbije, voditeljka Ivona Pantelić saopštila je da joj je preminuo otac. Ivona se od njega oprostila potresnom objavom na društvenim mrežama, uz fotografiju i reči koje su mnoge dirnule. Moj tata. Nije više sa nama, ali kao… »
Tuga u domu voditeljke RTS! Ivona Pantelić slomljena od bola zbog smrti oca: Oprostila se potresnim rečima

Tuga u domu voditeljke RTS! Ivona Pantelić slomljena od bola zbog smrti oca: Oprostila se potresnim rečima

Telegraf pre 1 dan
Poznato lice Radio-televizije Srbije, voditeljka Ivona Pantelić, podelila je sa javnošću bolnu vest - njen otac je preminuo. Ivona se od njega oprostila potresnom objavom na društvenim mrežama, uz fotografiju i reči koje su mnoge dirnule. - Moj tata… »

Vesti dana »