Povezane vesti

Goga Gačić donela bitnu odluku nakon prevare muža: Izdala zvanično saopštenje, ne želi više ništa da ima sa Markom

Goga Gačić donela bitnu odluku nakon prevare muža: Izdala zvanično saopštenje, ne želi više ništa da ima sa Markom

Mondo pre 24 sata
Goga Gačić na svom Instagram profilu podelila je poruku u kojoj je zamolila sve medije da je ubuduće potpisuju njenim devojačkim prezimenom. "Poštovani predstavnici medija, svi ste, donekle, upoznati sa trenutnom situacijom koja se tiče mog privatnog… »
Posle prevare i razvoda usledio neočekivani Gogin potez! Pevačica se obratila javnosti i uputila molbu... (foto)

Posle prevare i razvoda usledio neočekivani Gogin potez! Pevačica se obratila javnosti i uputila molbu... (foto)

Kurir pre 23 sata
Marko Gačić i njegova, sada već bivša supruga Goga Babić (doskorašnja Gačić) stavili su tačku na brak zbog njegove prevare. Pevačica je ostala da živi u kući sa njegovim roditeljima, dok je pevač samovoljno napustio porodični dom. Sada, kada se pompa oko… »
Goga Gačić izašla u javnost sa posebnim zahtevom nakon što je muž varao, donela odluku: "S obzirom na okolnosti, imam tu…

Goga Gačić izašla u javnost sa posebnim zahtevom nakon što je muž varao, donela odluku: "S obzirom na okolnosti, imam tu…

Blic pre 1 dan
Goga tvrdi da nije sumnjala u Markovu neveru dok slučajno nije otkrila poruke sa drugom ženom Demantovala je Markovu tvrdnju da njihov brak nije funkcionisao dugo O razvodu pevačkog para Marka i Goge Gačić mesecima bruji javnost. Marko je priznao da je… »
Gogu prevario muž, ona se oglasila usred razvoda i donela važnu odluku! "Upoznati ste sa mojom situacijom..."

Gogu prevario muž, ona se oglasila usred razvoda i donela važnu odluku! "Upoznati ste sa mojom situacijom..."

Telegraf pre 24 sata
Pevačica Goga Babić (doskorašnja Gačić) nalazi se u centru pažnje javnosti zbog velikih promena kako na poslovnom, tako i na privatnom planu. Nakon što je objavila novu pesmu simboličnog naziva "Loša epizoda", koja je brzo privukla pažnju publike, Goga… »

Vesti dana »