Povezane vesti
Mbape prekinuo spekulacije o povredi: "Bilo je dosta netačnih informacija"
Nova pre 23 dana
Fudbaler Real Madrida Kilijan Mbape izjavio je da se u potpunosti oporavio od povrede levog kolena, koja ga je u prethodnom periodu udaljila sa terena. "Moje koleno je dobro, mnogo bolje. Oporavak ide u dobrom pravcu, iako je bilo dosta spekulacija i… »
Mbape se oglasio i potvrdio lepe vesti! Povreda kolena je prošlost, ovim rečima je oduševio navijače!
Kurir pre 23 dana
"Moje koleno je dobro, mnogo bolje. Oporavak ide u dobrom pravcu, iako je bilo dosta spekulacija i netačnih informacija. To je život vrhunskog sportiste, ljudi često pričaju bez provere", rekao je Mbape na promotivnom događaju u Francuskoj, a prenela… »
Mbape: Povreda kolena je prošlost, spreman sam 100 odsto
Politika pre 23 dana
Pridružio se reprezentaciji Francuske za prijateljske mečeve sa Brazilom i Kolumbijom. Fudbaler Reala i reprezentacije Francuske Kilijan Mbape izjavio je da se u potpunosti oporavio od povrede levog kolena, prenela je večeras španska Marka. "Moje koleno… »
Mbape: Koleno je dobro, spreman sam 100 odsto
Radio sto plus pre 23 dana
“Moje koleno je dobro, mnogo bolje. Oporavak ide u dobrom pravcu, iako je bilo dosta spekulacija i netačnih informacija. To je život vrhunskog sportiste, ljudi često pričaju bez provere”, rekao je Mbape na promotivnom događaju u Francuskoj, a prenela… »
Vesti dana »
Dve sednice Skupštine Srbije: Poslanici najpre o nepoverenju Vladi, potom novo zasedanje o 40 tačaka
Newsmax Balkans pre 10 minutajoš 16 povezanih
Rastu tenzije u Ormuzu i 48. dana rata: Tramp najavio ključnu stvar, ali ga Liban demantovao
Mondo pre 10 minutajoš 14 povezanih
Odesa i Kijev na udaru – 12 mrtvih; Napad dronovima na rusku luku Tuapse – dvoje stradalih
RTS pre 25 minutajoš 8 povezanih