Povezane vesti

Mbape prekinuo spekulacije o povredi: "Bilo je dosta netačnih informacija"

Mbape prekinuo spekulacije o povredi: "Bilo je dosta netačnih informacija"

Nova pre 12 sati
Fudbaler Real Madrida Kilijan Mbape izjavio je da se u potpunosti oporavio od povrede levog kolena, koja ga je u prethodnom periodu udaljila sa terena. "Moje koleno je dobro, mnogo bolje. Oporavak ide u dobrom pravcu, iako je bilo dosta spekulacija i… »
Mbape se oglasio i potvrdio lepe vesti! Povreda kolena je prošlost, ovim rečima je oduševio navijače!

Mbape se oglasio i potvrdio lepe vesti! Povreda kolena je prošlost, ovim rečima je oduševio navijače!

Kurir pre 12 sati
"Moje koleno je dobro, mnogo bolje. Oporavak ide u dobrom pravcu, iako je bilo dosta spekulacija i netačnih informacija. To je život vrhunskog sportiste, ljudi često pričaju bez provere", rekao je Mbape na promotivnom događaju u Francuskoj, a prenela… »
Mbape: Povreda kolena je prošlost, spreman sam 100 odsto

Mbape: Povreda kolena je prošlost, spreman sam 100 odsto

Politika pre 11 sati
Pridružio se reprezentaciji Francuske za prijateljske mečeve sa Brazilom i Kolumbijom. Fudbaler Reala i reprezentacije Francuske Kilijan Mbape izjavio je da se u potpunosti oporavio od povrede levog kolena, prenela je večeras španska Marka. "Moje koleno… »
Mbape: Koleno je dobro, spreman sam 100 odsto

Mbape: Koleno je dobro, spreman sam 100 odsto

Radio sto plus pre 12 sati
“Moje koleno je dobro, mnogo bolje. Oporavak ide u dobrom pravcu, iako je bilo dosta spekulacija i netačnih informacija. To je život vrhunskog sportiste, ljudi često pričaju bez provere”, rekao je Mbape na promotivnom događaju u Francuskoj, a prenela… »

Vesti dana »