Povezane vesti
Mbape se oglasio i potvrdio lepe vesti! Povreda kolena je prošlost, ovim rečima je oduševio navijače!
Kurir 23.03.2026
"Moje koleno je dobro, mnogo bolje. Oporavak ide u dobrom pravcu, iako je bilo dosta spekulacija i netačnih informacija. To je život vrhunskog sportiste, ljudi često pričaju bez provere", rekao je Mbape na promotivnom događaju u Francuskoj, a prenela… »
Mbape prekinuo spekulacije o povredi: "Bilo je dosta netačnih informacija"
Nova 23.03.2026
Fudbaler Real Madrida Kilijan Mbape izjavio je da se u potpunosti oporavio od povrede levog kolena, koja ga je u prethodnom periodu udaljila sa terena. "Moje koleno je dobro, mnogo bolje. Oporavak ide u dobrom pravcu, iako je bilo dosta spekulacija i… »
Mbape: Povreda kolena je prošlost, spreman sam 100 odsto
Politika 23.03.2026
Pridružio se reprezentaciji Francuske za prijateljske mečeve sa Brazilom i Kolumbijom. Fudbaler Reala i reprezentacije Francuske Kilijan Mbape izjavio je da se u potpunosti oporavio od povrede levog kolena, prenela je večeras španska Marka. "Moje koleno… »
Mbape: Koleno je dobro, spreman sam 100 odsto
Radio sto plus 23.03.2026
“Moje koleno je dobro, mnogo bolje. Oporavak ide u dobrom pravcu, iako je bilo dosta spekulacija i netačnih informacija. To je život vrhunskog sportiste, ljudi često pričaju bez provere”, rekao je Mbape na promotivnom događaju u Francuskoj, a prenela… »
Vesti dana »
Nastavlja se borba sa velikim požarima u Ibarskoj klisuri i Deliblatskoj peščari
Naslovi.ai pre 0 minutajoš 35 povezanih
Pobunjeni univerzitet osudio napad na Filipovića: Nasilje nad profesorima mora odmah da prestane
N1 Info pre 2 satajoš 57 povezanih
Vrhunac toplotnog talasa u Srbiji sa temperaturama do 40 stepeni
Naslovi.ai pre 0 minutajoš 50 povezanih
Prekinuta konstitutivna sednica u Prištini – Kurti nema kandidata, tražio dodatno vreme
RTS pre 1 satjoš 25 povezanih
Goran Marković: Napad na Filipovića je metastaza fašističkog režima
Beta pre 5 minutajoš 21 povezana