Povezane vesti
"Pre mene su izgubili 8 beba, moj brat je živeo 8 sati..." Potresna ispovest Karleuše o porodici i odrastanju na Dorćolu
Kurir pre 9 minuta
Pevačica Olja Karleuša gostovala je u jednoj emisiji, te je tako po prvi put nikad otvorenije progovorila o bolnoj prošlosti svojih roditelja, ali je i otkrila zbog čega je ona mamina princeza, kao i zašto je otac od nje uvek zahtevao disciplinu. Olja je… »
"Pre mene su izgubili 8 beba, moj brat je živeo 8 sati..." Potresna ispovest Karleuše o porodici i odrastanju
Telegraf pre 54 minuta
Naša pevačica Olja Karleuša gostovala je u jednoj emisiji, te je tako po prvi put nikad otvorenije progovorila o bolnoj prošlosti svojih roditelja, ali je i otkrila zbog čega je ona mamina princeza, kao i zašto je otac od nje uvek zahtevao disciplinu… »
(Video) "Videla sam belu svetlost koja me je budila" Olja Karleuša o borbi za život i teškoj dijagnozi: "Pobedila sam bolest i…
Blic pre 11 sati
Pevačica Olja Karleuša imala je zdravstveni problem za koji u početku nije ni slutila koliko je ozbiljan. Pobedila je bolest, 18 dana ležala u krevetu, a datum kada je ugledala belu svetlost koja je budila danas slavi. Osim zdravstvenog problema imala je… »
(Video) "Mnogo toga smo prošli, nisam ponosna na sve" Olja Karleuša o braku, porodici i zajedničkim izlascima: "Ako mi…
Blic pre 11 sati
Svoj brak sa suprugom Predragom, koji traje 22 godine, opisuje kao sudbinski i brz, nakon što je na parkingu poželela svog vršnjaka, život ju je odveo pravo do njega. Iskreno govori i o usponima i padovima u zajedničkom životu koji traje 22 godine… »
(Video) "Roditelji su pre mene izgubili osam beba, posle mene se rodio brat, živeo je samo osam sati" Ispovest Olje Karleuše o…
Blic pre 12 sati
Priča o bolnoj prošlosti roditelja, njihovim pokušajima da dobiju dete i zašto kaže: „Ja sam mamina princeza“ dok je otac bio oličenje discipline i strogoće. Otkriva kako je iz amfiteatra fakulteta ušla u estradne vode i zašto je, uz podršku roditelja… »
Vesti dana »
Promenljivo prolećno vreme: Danas do 19 stepeni, ali stiže i nagla promena
N1 Info pre 2 satajoš 20 povezanih
Loše prognoze za Trampa: Mediji tvrde - teško da se može izvući
Večernje novosti pre 20 minutajoš 18 povezanih
(Foto) Pad kolumbijskog vojnog aviona: Najmanje 66 poginulih, piloti prijavili kvar pre nego što se letelica srušila
Newsmax Balkans pre 2 satajoš 14 povezanih
Trener Klipersa ne prestaje da ponižava Bogdana! Setio se da postoji kad je sve bilo gotovo! (video)
Kurir pre 1 satjoš 17 povezanih