Повезане вести
"Пре мене су изгубили 8 беба, мој брат је живео 8 сати..." Потресна исповест Карлеуше о породици и одрастању на Дорћолу
Курир 24.03.2026
Певачица Оља Карлеуша гостовала је у једној емисији, где је никад отвореније проговорила о болној прошлости својих родитеља, али је и открила због чега је она мамина принцеза, као и зашто је отац од ње увек захтевао… »
"Пре мене су изгубили 8 беба, мој брат је живео 8 сати..." Потресна исповест Карлеуше о породици и одрастању
Телеграф 24.03.2026
Наша певачица Оља Карлеуша гостовала је у једној емисији, те је тако по први пут никад отвореније проговорила о болној прошлости својих родитеља, али је и открила због чега је она мамина принцеза, као и зашто је отац од ње… »
(Видео) "Видела сам белу светлост која ме је будила" Оља Карлеуша о борби за живот и тешкој дијагнози: "Победила сам болест и…
Блиц 23.03.2026
Певачица Оља Карлеуша имала је здравствени проблем за који у почетку није ни слутила колико је озбиљан. Победила је болест, 18 дана лежала у кревету, а датум када је угледала белу светлост која је будила данас слави. Осим… »
(Видео) "Много тога смо прошли, нисам поносна на све" Оља Карлеуша о браку, породици и заједничким изласцима: "Ако ми…
Блиц 23.03.2026
Свој брак са супругом Предрагом, који траје 22 године, описује као судбински и брз, након што је на паркингу пожелела свог вршњака, живот ју је одвео право до њега. Искрено говори и о успонима и падовима у заједничком животу… »
(Видео) "Родитељи су пре мене изгубили осам беба, после мене се родио брат, живео је само осам сати" Исповест Оље Карлеуше о…
Блиц 23.03.2026
Прича о болној прошлости родитеља, њиховим покушајима да добију дете и зашто каже: „Ја сам мамина принцеза“ док је отац био оличење дисциплине и строгоће. Открива како је из амфитеатра факултета ушла у естрадне воде и зашто… »
Вести дана »
Адвокатска канцеларија Томановић: Студент Лазар Мишић ухапшен на аеродрому без основа
Радио 021 пре 1 сатјош 27 повезаних
Пад цена нафте и скок берзанских индекса у нади да се САД и Иран приближавају споразуму
Радио сто плус пре 1 сатјош 50 повезаних
Џајић сломљен због смрти цвелета: „Градили смо тим који је освојио Европу и свет!“
Хот спорт пре 1 сатјош 64 повезане
Више од 20 особа са крузера смрти слободно лута по свету! Сви страхују од ширења опаке заразе, један лоциран усред Европе, одмах примљен у болницу
Блиц пре 1 сатјош 63 повезане
Трампова администрација сеје забуну док покушава да поново отвори Ормуски мореуз
Бета пре 1 сатјош 28 повезаних