Povezane vesti

"Pre mene su izgubili 8 beba, moj brat je živeo 8 sati..." Potresna ispovest Karleuše o porodici i odrastanju na Dorćolu

"Pre mene su izgubili 8 beba, moj brat je živeo 8 sati..." Potresna ispovest Karleuše o porodici i odrastanju na Dorćolu

Kurir pre 9 minuta
Pevačica Olja Karleuša gostovala je u jednoj emisiji, te je tako po prvi put nikad otvorenije progovorila o bolnoj prošlosti svojih roditelja, ali je i otkrila zbog čega je ona mamina princeza, kao i zašto je otac od nje uvek zahtevao disciplinu. Olja je… »
"Pre mene su izgubili 8 beba, moj brat je živeo 8 sati..." Potresna ispovest Karleuše o porodici i odrastanju

"Pre mene su izgubili 8 beba, moj brat je živeo 8 sati..." Potresna ispovest Karleuše o porodici i odrastanju

Telegraf pre 54 minuta
Naša pevačica Olja Karleuša gostovala je u jednoj emisiji, te je tako po prvi put nikad otvorenije progovorila o bolnoj prošlosti svojih roditelja, ali je i otkrila zbog čega je ona mamina princeza, kao i zašto je otac od nje uvek zahtevao disciplinu… »
(Video) "Videla sam belu svetlost koja me je budila" Olja Karleuša o borbi za život i teškoj dijagnozi: "Pobedila sam bolest i…

(Video) "Videla sam belu svetlost koja me je budila" Olja Karleuša o borbi za život i teškoj dijagnozi: "Pobedila sam bolest i…

Blic pre 11 sati
Pevačica Olja Karleuša imala je zdravstveni problem za koji u početku nije ni slutila koliko je ozbiljan. Pobedila je bolest, 18 dana ležala u krevetu, a datum kada je ugledala belu svetlost koja je budila danas slavi. Osim zdravstvenog problema imala je… »
(Video) "Mnogo toga smo prošli, nisam ponosna na sve" Olja Karleuša o braku, porodici i zajedničkim izlascima: "Ako mi…

(Video) "Mnogo toga smo prošli, nisam ponosna na sve" Olja Karleuša o braku, porodici i zajedničkim izlascima: "Ako mi…

Blic pre 11 sati
Svoj brak sa suprugom Predragom, koji traje 22 godine, opisuje kao sudbinski i brz, nakon što je na parkingu poželela svog vršnjaka, život ju je odveo pravo do njega. Iskreno govori i o usponima i padovima u zajedničkom životu koji traje 22 godine… »
(Video) "Roditelji su pre mene izgubili osam beba, posle mene se rodio brat, živeo je samo osam sati" Ispovest Olje Karleuše o…

(Video) "Roditelji su pre mene izgubili osam beba, posle mene se rodio brat, živeo je samo osam sati" Ispovest Olje Karleuše o…

Blic pre 12 sati
Priča o bolnoj prošlosti roditelja, njihovim pokušajima da dobiju dete i zašto kaže: „Ja sam mamina princeza“ dok je otac bio oličenje discipline i strogoće. Otkriva kako je iz amfiteatra fakulteta ušla u estradne vode i zašto je, uz podršku roditelja… »

Vesti dana »