Povezane vesti

"Bio sam intiman sa 17 žena odjednom" Kristijan Golubović vodio raskalašan život, a ovaj žestoki momak mu platio ceh u javnoj…

"Bio sam intiman sa 17 žena odjednom" Kristijan Golubović vodio raskalašan život, a ovaj žestoki momak mu platio ceh u javnoj…

Kurir pre 8 sati
Bivši rijaliti učesnik Kristijan Golubović šokirao je javnost kada je ispričao da je u javnoj kući u Frankfurtu imao intimne odnose sa 17 devojaka. Golubović je svojevremeno u rijalitiju priznao da je sa ekipom, predvođenom njegovim tadašnjim prijateljem… »
"Vodio sam ljubav sa 17 žena u isto vreme" Kristijan Golubović šokirao priznanjem: "Nisam ja platio!"

"Vodio sam ljubav sa 17 žena u isto vreme" Kristijan Golubović šokirao priznanjem: "Nisam ja platio!"

Telegraf pre 18 sati
Kristijan Golubović je šokirao javnost kada je priznao da je u javnoj kući u Frankfurtu imao intimne odnose sa 17 devojaka, a kako je otkrio, za to je platio njegov tadašnji prijatelj Rade Ćaldović, poznatiji kao Ćenta. Golubović je svojevremeno u… »
"Vodio sam ljubav sa 17 žena u isto vreme, nisam ja platio" Kristijan Golubović šokirao izjavom: "To je bilo u javnoj kući"

"Vodio sam ljubav sa 17 žena u isto vreme, nisam ja platio" Kristijan Golubović šokirao izjavom: "To je bilo u javnoj kući"

Blic pre 20 sati
Kristijan Golubović je javno priznao da je imao intimne odnose sa 17 devojaka u javnoj kući u Frankfurtu, što je platio Rade Ćaldović Ćenta. Opisao je detalje događaja i šokirao sve. Bivši rijaliti učesnik Kristijan Golubović šokirao je svojevremeno sve… »

Vesti dana »