Povezane vesti

"Ćao, ja sam Dejana i više ne znam kako se prezivam" Pevačica se razvela, nestala sa estrade i promenila profesiju: Ovako…

"Ćao, ja sam Dejana i više ne znam kako se prezivam" Pevačica se razvela, nestala sa estrade i promenila profesiju: Ovako…

Blic pre 11 sati
Dejana je smršala 20 kilograma, a danas je uspešna blogerka i Jutjub kreatorka. Nakon razvoda imala je problema sa prezimenom i dokumentima Bivša učesnica "Zvezda Granda", Dejana Erić, napustila je pevanje i posvetila se društvenim mrežama na kojima je… »
"Ćao, ja sam Dejana i više ne znam kako se prezivam" Pevačica se razvela, nestala sa estrade i promenila profesiju - smršala…

"Ćao, ja sam Dejana i više ne znam kako se prezivam" Pevačica se razvela, nestala sa estrade i promenila profesiju - smršala…

Kurir pre 11 sati
Bivša učesnica "Zvezda Granda" Dejana Erić, napustila je pevanje i posvetila se društvenim mrežama na kojima je prati veliki broj ljudi od čega i zarađuje. U ponedeljak je proslavila rođendan, a mnogi su komentarisali da se dosta promenila od onoga kakvu… »
"Ne znam kako se prezivam" Pevčaica se razvela i nestala sa estrade posle velikog hita: Promenila zanimanje

"Ne znam kako se prezivam" Pevčaica se razvela i nestala sa estrade posle velikog hita: Promenila zanimanje

Telegraf pre 11 sati
Bivša učesnica "Zvezda Granda", Dejana Erić, napustila je pevanje i posvetila se društvenim mrežama na kojima je prati veliki broj ljudi od čega i zarađuje. Juče je proslavila rođendan, a mnogi su komentarisali da se dosta promenila od onoga kakvu je… »
"Zašto se meni ovo dešava?" Evo šta je našu pevačicu zadesilo 10 godina nakon razvoda - sad objavila emotivnu ispovest…

"Zašto se meni ovo dešava?" Evo šta je našu pevačicu zadesilo 10 godina nakon razvoda - sad objavila emotivnu ispovest…

Blic pre 22 sata
Otkrila je detalje o svom razvodu nakon kratkog braka i birokratskim problemima sa vraćanjem devojačkog prezimena. Dve decenije nakon "Zvezda Granda" posvetila se društvenim mrežama, gde zarađuje znatne sume novca. Pevačica Dejana Erić obeležila je svoj… »

Vesti dana »