Povezane vesti
"Ćao, ja sam Dejana i više ne znam kako se prezivam" Pevačica se razvela, nestala sa estrade i promenila profesiju: Ovako…
Blic pre 11 sati
Dejana je smršala 20 kilograma, a danas je uspešna blogerka i Jutjub kreatorka. Nakon razvoda imala je problema sa prezimenom i dokumentima Bivša učesnica "Zvezda Granda", Dejana Erić, napustila je pevanje i posvetila se društvenim mrežama na kojima je… »
"Ćao, ja sam Dejana i više ne znam kako se prezivam" Pevačica se razvela, nestala sa estrade i promenila profesiju - smršala…
Kurir pre 11 sati
Bivša učesnica "Zvezda Granda" Dejana Erić, napustila je pevanje i posvetila se društvenim mrežama na kojima je prati veliki broj ljudi od čega i zarađuje. U ponedeljak je proslavila rođendan, a mnogi su komentarisali da se dosta promenila od onoga kakvu… »
"Ne znam kako se prezivam" Pevčaica se razvela i nestala sa estrade posle velikog hita: Promenila zanimanje
Telegraf pre 11 sati
Bivša učesnica "Zvezda Granda", Dejana Erić, napustila je pevanje i posvetila se društvenim mrežama na kojima je prati veliki broj ljudi od čega i zarađuje. Juče je proslavila rođendan, a mnogi su komentarisali da se dosta promenila od onoga kakvu je… »
"Zašto se meni ovo dešava?" Evo šta je našu pevačicu zadesilo 10 godina nakon razvoda - sad objavila emotivnu ispovest…
Blic pre 22 sata
Otkrila je detalje o svom razvodu nakon kratkog braka i birokratskim problemima sa vraćanjem devojačkog prezimena. Dve decenije nakon "Zvezda Granda" posvetila se društvenim mrežama, gde zarađuje znatne sume novca. Pevačica Dejana Erić obeležila je svoj… »
Vesti dana »
"Ministarko Đedović, zašto se hvalite cenom goriva od 181 dinara za poljoprivrednike kad je u Hrvatsoj ista ta cena 104 dinara za litar?"
Nova pre 1 satjoš 34 povezane
IDF: Pogođena skladišta raketa u Iranu; udar na centar Tel Aviva, četiri povređena
RTS pre 3 minutajoš 65 povezanih
Dan kada je palo meÐunarodno pravo: Secesija i napad koji su promenili svet!
Kurir pre 1 satjoš 55 povezanih
Stanivuković nakon puštanja iz pritvora: Pokazivanje sile i moći – kriv sam što sam Srbin i pravoslavac
RTS pre 3 minutajoš 31 povezana