Povezane vesti
Svi su im se smejali na pijaci kad su započeli biznis: Danas iz dedinog voćanjaka u Kaću osvajaju Evropu
Kurir pre 10 sati
Poljoprivredno gazdinstvo Nedeljkov stoji iza prve i jedine brendirane mini lubenice na Balkanu – proizvoda koji je od ideje na porodičnom imanju stigao do velikih trgovinskih lanaca. - Marko i ja smo agronomi koje je othranila poljoprivreda i nakon što… »
Čuvaju dedovinu: Vedrana i Marko od "običnog" gazdinstva napravili brend - njihovo voće stiglo do Berlina
Telegraf pre 12 sati
Poljoprivredno gazdinstvo Nedeljkov stoji iza prve i jedine brendirane mini lubenice na Balkanu - proizvoda koji je od ideje na porodičnom imanju stigao do velikih trgovinskih lanaca. - Marko i ja smo agronomi koje je othranila poljoprivreda i nakon što… »
Od porodičnog voćnjaka do evropskih rafova: Mini lubenica iz Kaća osvaja tržište
Kamatica pre 12 sati
Poljoprivredno gazdinstvo Nedeljkov stoji iza prve i jedine brendirane mini lubenice na Balkanu – proizvoda koji je od ideje na porodičnom imanju stigao do velikih trgovinskih lanaca. - Marko i ja smo agronomi koje je othranila poljoprivreda i nakon što… »
Vesti dana »
MOL je dobio "zeleno svetlo" SAD za NIS, produžen rok za pregovore do maja
Blic pre 56 minutajoš 40 povezanih
SSP: Ministarka Đedović Handanović se hvali cenom dizela od 212 dinara, a u regionu je znatno niža
Pravo u centar pre 4 satijoš 34 povezane
SB UN raspravlja o zaštiti plovidbe kroz Ormuski moreuz; SAD šalje specijalce na Bliski istok
RTS pre 56 minutajoš 68 povezanih