Povezane vesti
ANEM-u pristupilo još devet novih članica, među njima mediji iz Zrenjanina, Bečeja, Novog Sada… Devet medija pristupilo ANEM-u…
Volim Zrenjanin pre 2 sata
Prenosimo u celosti saopštenje ANEM-a sa njhovog zvaničnog sajta: Upravni odbor Asocijacije nezavisnih elektronskih medija (ANEM) na poslednjoj sednici doneo je odluku o prijemu još devet novih članica, odnosno medija. Kako su ocenili članovi UO ANEM –… »
ANEM proširio članstvo: Još devet medija u asocijaciji
In medija pre 6 sati
Upravni odbor Asocijacije nezavisnih elektronskih medija (ANEM) doneo je odluku o prijemu devet novih članica, saopštila je ova organizacija. Kako se navodi, ANEM su pristupili Glas Šumadije, Moj Novi Sad, Bečejski mozaik, Zrenjaninski.com, Razglas News… »
ANEM prima još devet medija u članstvo, moramo jedni uz druge jer od institucija nema pomoći
Danas pre 7 sati
Upravni odbor Asocijacije nezavisnih elektronskih medija (ANEM) sapštio je danas da je odlučio da primi još devet novih članova, odnosno medija. To su Glas Šumadije, Moj Novi Sad, Bečejski mozaik, Zrenjaninski.com, Razglas News, Šabačke novosti, Pravo u… »
ANEM-u pristupilo još devet novih članica
Radio 021 pre 8 sati
Upravni odbor Asocijacije nezavisnih elektronskih medija (ANEM) na poslednjoj sednici doneo je odluku o prijemu još devet novih članica, odnosno medija. To su Glas Šumadije, Moj Novi Sad, Bečejski mozaik, Zrenjaninski.com, Razglas News, Šabačke novosti… »
Portal zrenjaninski.com postao član ANEM-a: Važno priznanje za slobodni lokalni medij
Zrenjaninski pre 9 sati
Upravni odbor Asocijacije nezavisnih elektronskih medija (ANEM) na poslednjoj sednici doneo je odluku o prijemu još devet novih članica, odnosno medija. To su Glas Šumadije, Moj Novi Sad, Bečejski mozaik, Zrenjaninski.com, Razglas News, Šabačke novosti… »
Pravo u centar postao član ANEM-a: važno priznanje za lokalno nezavisno novinarstvo
Pravo u centar pre 9 sati
Portal iz Lazarevca našao se među devet novih članica Asocijacije nezavisnih elektronskih medija Portal Pravo u centar primljen je u članstvo Asocijacije nezavisnih elektronskih medija (ANEM), prema odluci Upravnog odbora ove organizacije donetoj na… »
Vesti dana »
IDF: Pogođena skladišta raketa u Iranu; udar na centar Tel Aviva, četiri povređena
RTS pre 3 minutajoš 65 povezanih
Bocan-Harčenko o NATO bombardovanju: "Agresija 1999. srušila međunarodno pravo, na Bliskom istoku vidimo posledice"
Dnevnik pre 2 satajoš 55 povezanih
Stanivuković nakon puštanja iz pritvora: Pokazivanje sile i moći – kriv sam što sam Srbin i pravoslavac
RTS pre 3 minutajoš 31 povezana