Povezane vesti

ANEM-u pristupilo još devet novih članica, među njima mediji iz Zrenjanina, Bečeja, Novog Sada… Devet medija pristupilo ANEM-u…

ANEM-u pristupilo još devet novih članica, među njima mediji iz Zrenjanina, Bečeja, Novog Sada… Devet medija pristupilo ANEM-u…

Volim Zrenjanin pre 2 sata
Prenosimo u celosti saopštenje ANEM-a sa njhovog zvaničnog sajta: Upravni odbor Asocijacije nezavisnih elektronskih medija (ANEM) na poslednjoj sednici doneo je odluku o prijemu još devet novih članica, odnosno medija. Kako su ocenili članovi UO ANEM –… »
ANEM proširio članstvo: Još devet medija u asocijaciji

ANEM proširio članstvo: Još devet medija u asocijaciji

In medija pre 6 sati
Upravni odbor Asocijacije nezavisnih elektronskih medija (ANEM) doneo je odluku o prijemu devet novih članica, saopštila je ova organizacija. Kako se navodi, ANEM su pristupili Glas Šumadije, Moj Novi Sad, Bečejski mozaik, Zrenjaninski.com, Razglas News… »
ANEM prima još devet medija u članstvo, moramo jedni uz druge jer od institucija nema pomoći

ANEM prima još devet medija u članstvo, moramo jedni uz druge jer od institucija nema pomoći

Danas pre 7 sati
Upravni odbor Asocijacije nezavisnih elektronskih medija (ANEM) sapštio je danas da je odlučio da primi još devet novih članova, odnosno medija. To su Glas Šumadije, Moj Novi Sad, Bečejski mozaik, Zrenjaninski.com, Razglas News, Šabačke novosti, Pravo u… »
ANEM-u pristupilo još devet novih članica

ANEM-u pristupilo još devet novih članica

Radio 021 pre 8 sati
Upravni odbor Asocijacije nezavisnih elektronskih medija (ANEM) na poslednjoj sednici doneo je odluku o prijemu još devet novih članica, odnosno medija. To su Glas Šumadije, Moj Novi Sad, Bečejski mozaik, Zrenjaninski.com, Razglas News, Šabačke novosti… »
Portal zrenjaninski.com postao član ANEM-a: Važno priznanje za slobodni lokalni medij

Portal zrenjaninski.com postao član ANEM-a: Važno priznanje za slobodni lokalni medij

Zrenjaninski pre 9 sati
Upravni odbor Asocijacije nezavisnih elektronskih medija (ANEM) na poslednjoj sednici doneo je odluku o prijemu još devet novih članica, odnosno medija. To su Glas Šumadije, Moj Novi Sad, Bečejski mozaik, Zrenjaninski.com, Razglas News, Šabačke novosti… »
Pravo u centar postao član ANEM-a: važno priznanje za lokalno nezavisno novinarstvo

Pravo u centar postao član ANEM-a: važno priznanje za lokalno nezavisno novinarstvo

Pravo u centar pre 9 sati
Portal iz Lazarevca našao se među devet novih članica Asocijacije nezavisnih elektronskih medija Portal Pravo u centar primljen je u članstvo Asocijacije nezavisnih elektronskih medija (ANEM), prema odluci Upravnog odbora ove organizacije donetoj na… »

Vesti dana »