Povezane vesti
Vembanjama dao tri argumenta zašto bi on trebalo da bude MVP NBA lige
Danas pre 27 minuta
Aktuelni MVP NBA lige, Šej Gildžes-Aleksander iz Oklahoma Siti Tandera, je favorit da ponovo ponese tu laskavu nagradu. Ipak, zvezda San Antonio Sparsa Viktor Vembanjama je izjavio da bi on trebalo da bude taj koji će poneti trofej kući na kraju sezone… »
Jokić ili Šej? Ma, kakvi - Vembi u tri razloga objasnio zašto je MVP VIDEO
B92 pre 7 sati
Trka za MVP nagradu ove sezone u NBA ligi nikada nije bila neizvesnija, a u prvi plan izdvojila su se četiri imena - Nikola Jokić, Šej Gildžes-Aleksander, Luka Dončić i Viktor Vembanjama. I dok mnogi Francuza vide kao autsajdera u toj priči, on sam… »
Vembanjama uzburkao Ameriku, rukavice u lice Šeju i poruka ko će biti MVP
Sportske.net pre 9 sati
Iako se od starta sezone vodila dilema u NBA ligi po pitanju toga da li će MVP titula završiti u rukama aktuelnog osvajača Šeja Gildžisa-Aleksandera ili glavnog izazivača Nikole Jokića, finiš regularnog dela bacio je novo ime u etar. Reč je o asu San… »
Vembanjama: MVP? Ni Jokić, ni Šej, nego ja
Sport klub pre 9 sati
Ako se ne desi neko ogromno iznenađenje Šej Gildžes Aleksander će ponovo biti MVP NBA lige, uprkos tripl dabl brojkama Nikole Jokića. Međutim, Viktor Vembanjama smatra da trka nije još završena i da on sa punim pravom treba da bude najkorisniji igrač… »
Ko bi trebalo da bude MVP NBA lige - ni Jokić, ni Šej: Košarkaš šokirao izjavom: "Najuticajniji sam..."
Telegraf pre 9 sati
Iako Nikola Jokić igra još jednu izvrsnu sezonu u NBA ligi, MVP regularnog dela po svemu sudeći će biti Šej Gildžes Aleksander. Tako kažu prve analize američkih medija, ali je Viktor Vembanjama odlučio da iskaže nešto drugačije mišljenje i šokira ceo… »
Vesti dana »
MOL dobio odobrenje SAD da nastavi pregovore za kupovinu većinskog paketa NIS-a, rok produžen do 22. maja
RTS pre 3 minutajoš 33 povezane
BLOG UŽIVO: Iran najavio borbu „do potpune pobede“, jutros eksplozije u Tel Avivu
Insajder pre 27 minutajoš 65 povezanih
Dan kada je palo meÐunarodno pravo: Secesija i napad koji su promenili svet!
Kurir pre 1 satjoš 55 povezanih
Stanivuković posle 15 časova zadržavanja u Hrvatskoj – pušten na slobodu
Danas pre 3 satajoš 31 povezana