Povezane vesti
Klop o ugovoru sa Real Madridom: "Još nisam u penziji..."
Dnevnik pre 2 sata
Jirgen Klop demantovao je glasine o mogućem prelasku u madridski Real i naglasio da nema nameru da napusti funkciju direktora globalnog fudbala u Red Bulu. Pojedini mediji su preneli da bi Klop mogao da preuzme slavni madridski klub. - To su besmislice… »
Jirgen Klop demantovao glasine: "Ne planiram, to su besmislice..."
Telegraf pre 3 sata
Direktora globalnog fudbala u Red Bulu Jirgen Klop izjavio je da ne planira da napusti sadašnju funkciju i demantovao da će na kraju sezone da preuzme madridski Real, preneli su austrijski mediji. Pojedini mediji su preneli da bi Klop mogao da preuzme… »
Klop otkrio da li ga je zvao Real, kaže da nije završio trenersku karijeru
Nova pre 8 sati
Bivši trener Liverpula, Jirgen Klop, rekao je da su spekulacije da će ovog leta preuzeti Real Madrid besmislene, ali je dodao da bi mogao da se vrati trenerskom poslu. Brojni mediji spekulisali su da bi 58-godišnji nemački trener ovog leta mogao da… »
Jirgen Klop otvoreno o interesovanju Reala i reprezentacije Nemačke za njegove usluge
Danas pre 9 sati
Direktor globalnog fudbala u Red Bulu Jirgen Klup izjavio je da ne planira da napusti sadašnju funkciju i demantovao da će na kraju sezone da preuzme madridski Real, preneli su austrijski mediji. – To su besmislice. Nijednom me nisu pozvali. Da li su me… »
Klop u Real Madrid? Evo šta kaže iskusni nemački stručnjak
Večernje novosti pre 9 sati
Bivši trener fudbalera Liverpula Jirgen Klop rekao je da su spekulacije da će ovog leta preuzeti Real Madrid besmislene, ali je dodao da bi mogao da se vrati trenerskom poslu. Foto: Profimedia Brojni mediji spekulisali su da bi 58-godišnji nemački trener… »
Klop o Realu: "Pa, nisu me zvali"
Sportske.net pre 10 sati
Otkako je otišao iz Liverpula Jirgen Klop radi kao šef sportskog sektora u Red Bulu i nadgleda dešavanja u klubovima koji su u vlasništvu od austrijske kompanije. Mediji širom sveta odavno povezuju harizmatičnog Nemca sa Real Madridom i vide ga kao… »
Klop: Real me nije zvao, ne planiram da napustim Red Bul
RTS pre 10 sati
Direktor globalnog fudbala u Red Bulu Jirgen Klup izjavio je da ne planira da napusti sadašnju funkciju i demantovao da će na kraju sezone da preuzme madridski Real, preneli su austrijski mediji. Pojedini mediji su preneli da bi Klop mogao da preuzme… »
"To su besmislice!" Jirgen Klop stavio tačku na spekulacije: "Moj agent je tu, možete da ga pitate..."
Kurir pre 10 sati
Bivši trener fudbalera Liverpula Jirgen Klop rekao je da su spekulacije da će ovog leta preuzeti Real Madrid besmislene, ali je dodao da bi mogao da se vrati trenerskom poslu.Brojni mediji spekulisali su da bi 58-godišnji nemački trener ovog leta mogao… »
Klop odbacio spekulacije o preuzimanju Reala, ali nije završio trenersku karijeru
Radio sto plus pre 10 sati
Brojni mediji spekulisali su da bi 58-godišnji nemački trener ovog leta mogao da zameni Alvara Arbelou na klupi Reala. “Da je Real Madrid zvao, do sada biste već čuli za to. Ali to su besmislice. Nisu pozvali nijednom, nijednom. Moj agent je tu, možete… »
Vesti dana »
Vučić u Vranju: Sećanje na 1999. obavezuje na zajedništvo (Foto) Foto Galerija
OK radio pre 7 minutajoš 28 povezanih
MOL dobio odobrenje SAD za nastavak pregovora o kupovini ruskog udela u NIS-u
Serbian News Media pre 1 satjoš 41 povezana
Komemorativni skup u Vlasotincu povodom 27 godina od agresije na SRJ
ROMinfomedia pre 57 minutajoš 62 povezane