Povezane vesti

Umro otac Borka Radivojevića: Harmonikaš se potresnim rečima oprostio od njega: "Nikada ne bih bio ono što jesam bez tebe"

Umro otac Borka Radivojevića: Harmonikaš se potresnim rečima oprostio od njega: "Nikada ne bih bio ono što jesam bez tebe"

Blic pre 8 sati
Uz fotografiju sveće Borko se dirljivim rečima oprostio od svog oca i izrazio zahvalnost. Borko Radivojević se javno oglasio i otkrio da je njegovu porodicu pogodila tuga Harmonikašu Borku Radivojeviću umro je otac, a on je tužne vesti podelio sa ljudima… »
Tuga u domu borka radivojevića: Harmonikašu umro otac, oprostio se potresnim rečima: Ti si mene dočekao, a ja sada moram da te…

Tuga u domu borka radivojevića: Harmonikašu umro otac, oprostio se potresnim rečima: Ti si mene dočekao, a ja sada moram da te…

Kurir pre 10 sati
Harmonikaš Borko Radivojević objavio je tužne vesti na društvenim mrežama. Muzičaru je umro otac a on se emotivnim rečima oprostio od njega na Instagramu. - Ti si mene dočekao, a ja sad tebe moram da ispratim... Nikad ne bih bio ovo što jesam, da nije… »
"Ti si mene dočekao, ja tebe moram da ispratim": Tuga u domu Borka Radivojevića, harmonikašu preminuo otac

"Ti si mene dočekao, ja tebe moram da ispratim": Tuga u domu Borka Radivojevića, harmonikašu preminuo otac

Mondo pre 10 sati
Muzičaru Borku Radivojeviću je umro otac a on se emotivnim rečima oprostio od njega na Instagramu. "Ti si mene dočekao, a ja sad tebe moram da ispratim... Nikad ne bih bio ovo što jesam, da nije bilo tebe... Putuj s anđelima i neka ti Bog podari carstvo… »
"Ti si mene dočekao, a ja sad tebe moram da ispratim..." Borko Radivojević slomljen od tuge, preminuo mu otac

"Ti si mene dočekao, a ja sad tebe moram da ispratim..." Borko Radivojević slomljen od tuge, preminuo mu otac

Telegraf pre 10 sati
Harmonikaš Borko Radivojević slomljen je od tuge zbog smrtnog slučaja u porodici. Naime, Borku je preminuo otac, a on se jutros potresnim rečima oprostio od njega. - Ti si mene dočekao, a ja sad tebe moram da ispratim... Nikad ne bih bio ovo što jesam… »

Vesti dana »