Povezane vesti
Umro otac Borka Radivojevića: Harmonikaš se potresnim rečima oprostio od njega: "Nikada ne bih bio ono što jesam bez tebe"
Blic 24.03.2026
Uz fotografiju sveće Borko se dirljivim rečima oprostio od svog oca i izrazio zahvalnost. Borko Radivojević se javno oglasio i otkrio da je njegovu porodicu pogodila tuga Harmonikašu Borku Radivojeviću umro je otac, a on je tužne vesti podelio sa ljudima… »
Tuga u domu borka radivojevića: Harmonikašu umro otac, oprostio se potresnim rečima: Ti si mene dočekao, a ja sada moram da te…
Kurir 24.03.2026
Harmonikaš Borko Radivojević objavio je tužne vesti na društvenim mrežama. Muzičaru je umro otac a on se emotivnim rečima oprostio od njega na Instagramu. - Ti si mene dočekao, a ja sad tebe moram da ispratim... Nikad ne bih bio ovo što jesam, da nije… »
"Ti si mene dočekao, ja tebe moram da ispratim": Tuga u domu Borka Radivojevića, harmonikašu preminuo otac
Mondo 24.03.2026
Muzičaru Borku Radivojeviću je umro otac a on se emotivnim rečima oprostio od njega na Instagramu. "Ti si mene dočekao, a ja sad tebe moram da ispratim... Nikad ne bih bio ovo što jesam, da nije bilo tebe... Putuj s anđelima i neka ti Bog podari carstvo… »
"Ti si mene dočekao, a ja sad tebe moram da ispratim..." Borko Radivojević slomljen od tuge, preminuo mu otac
Telegraf 24.03.2026
Harmonikaš Borko Radivojević slomljen je od tuge zbog smrtnog slučaja u porodici. Naime, Borku je preminuo otac, a on se jutros potresnim rečima oprostio od njega. - Ti si mene dočekao, a ja sad tebe moram da ispratim... Nikad ne bih bio ovo što jesam… »
Vesti dana »
Sablasno prazne tribine na meču Srbije: Kostić prokomentarisao ono što je video, reprezentativci su svesni realnosti
Nova pre 39 minutajoš 25 povezanih
Dvorana se ispraznila prije govora Netanyahua. Vučić ga ostao slušati
SEEbiz pre 19 minutajoš 11 povezanih
Tramp poklonio Siju beloglavog orla: Uz velike teme, pažnu privukli i detalji sa svečane večere
RTV pre 39 minutajoš 11 povezanih
Uživo: Rat u Ukrajini Napad dronovima na Kijev: Jedna osoba povređena, pogođena višespratnica
Euronews pre 4 minutajoš 4 povezane