Povezane vesti

Pančev žali za Junajtedom: "Ferguson je obožavao Zvezdu, a Inter je bio smrt za napadača"

Pančev žali za Junajtedom: "Ferguson je obožavao Zvezdu, a Inter je bio smrt za napadača"

Sportske.net pre 3 sata
Velika je pitanje u kom pravcu bi tekla karijera Darka Pančeva da se na leto 1992. godine odlučio za Mančester junajted umesto što je prešao u Inter, a kao ključni razloga žala što nije završio za "Old trafordu" svedoči priča da je veliki Ser Aleks… »
Darko Pančev: Aleks Ferguson je bio zaljubljen u Zvezdu, da sam otišao u Mančester...

Darko Pančev: Aleks Ferguson je bio zaljubljen u Zvezdu, da sam otišao u Mančester...

Nova pre 3 sata
Darko Pančev, slavni napadač Crvene zvezde, evocirao je uspomene iz igračke karijere, a svojevremeno je bio na meti čak i velikog Mančester junajteda. Na početku karijere je brzo izrastao u legendu Vardara, a onda je sa 23 godine prešao u Crvenu zvezdu… »
Ferguson je obožavao Zvezdu: Pančev i dalje žali što nije otišao u Englesku kod legendarnog stručnjaka!

Ferguson je obožavao Zvezdu: Pančev i dalje žali što nije otišao u Englesku kod legendarnog stručnjaka!

Hot sport pre 9 sati
Bio je tada na radaru mnogih velikana i na kraju odabrao Inter! Kada govori o karijeri, Darko Pančev gotovo uvek se vraća na period proveden u Crvenoj zvezdi, gde je, kako i sam ističe, doživeo najveće uspehe i ostvario dečačke snove. Legendarni napadač… »
Pančev: "Ferguson je bio zaljubljen u Zvezdu"

Pančev: "Ferguson je bio zaljubljen u Zvezdu"

B92 pre 11 sati
Kada god je tema Darko Pančev i njegovo oglašavanje, uvek se sve vrti oko Zvezde. Nekadašnji centarfor se dotakao svog dolaska među crveno-bele. "Moji snovi su se ostvarili u dresu Vardara. U Zvezdu sam došao sa 23 godine i dobrom reputacijom. Tada sam… »

Vesti dana »