Povezane vesti
"Ni dete, ni ja, ni moj otac ne znamo da rešimo ovo!" Zadatak iz matematike za prvi razred osnovne škole posvađao ljude
Kurir 24.03.2026
Jedan zadatak iz matematike za prvi razred osnovne škole, koji na prvi pogled deluje jednostavno, u poslednjih nekoliko dana izazvao je pravu pometnju na društvenim mrežama u Srbiji. Fotografija zadatka, u kome se od učenika traži da „upišu potrebne… »
"Niko u porodici ne zna da reši ovo": Zadatak iz matematike za 1. razred osnovne razorio roditelje u Srbiji
Mondo 24.03.2026
Pred vama je još jedan zadatak iz osnovne škole koji je mnogim roditeljima u Srbiji zadao muke. Reč je o matematici za prvi razred. U ovom zadatku, od učenika se traži da upišu potrebne brojeve u piramidalnu šemu. Na prvi pogled, mnogima je izgledao… »
Vesti dana »
Sprema se novi atentat na Trampa?! Izrael poslao Americi tajne podatke, oglasio se i Donald: "Sreća mi možda neće dugo trajati!"
Blic pre 1 satjoš 18 povezanih
Vreme danas sunčano, posle podne promenljivo oblačno: Kakvo nas vreme očekuje narednih dana?
NIN pre 15 minutajoš 19 povezanih
"Prebrodili smo veliku prepreku": Dešan blista nakon novog plasmana u polufinale Mundijala
Nova pre 35 minutajoš 23 povezane
AMSS: Povoljni uslovi za vožnju, kamioni čekaju na Batrovcima i Horgošu
Pravo u centar pre 25 minutajoš 11 povezanih
Genije koji je svojim izumima zadužio čovečanstvo: Pre 170 godina rođen Nikola Tesla
Sputnik pre 35 minutajoš 10 povezanih