Povezane vesti
Zapalili čamac i pobegli, nakon što su uhvaćeni u nelegalnom izlovu: Incident na Skadarskom jezeru, zaplenjeno i 80 kilograma…
RINA pre 1 dan
Zapalili čamac i pobegli, nakon što su uhvaćeni u nelegalnom izlovu: Incident na Skadarskom jezeru, zaplenjeno i 80 kilograma ribe (FOTO)(VIDEO) Podgorica - Zaposleni Službe zaštite NP Skadarsko jezero tokom obavljanja redovnih kontrola su tokom noći… »
Snimak drame u Crnoj Gori: Lopovi pale sve pred sobom dok beže, čuvari ih jure, neviđen haos
Telegraf pre 1 dan
Zaposleni Službe zaštite NP Skadarsko jezero u Crnoj Gori su tokom obavljanja redovnih kontrola sinoć na terenu zatekli dva lica u nelegalnom lovu ribe putem struje. Nakon upozorenja da zaustave plovilo, oni su zapalili vanbrodski motor i napustili… »
Zaplena opreme i ribe nakon pokušaja bekstva krivolovaca na Skadarskom jezeru
IndeksOnline pre 13 sati
Zaposleni Službe zaštite Nacionalnog parka Skadarsko jezero zatekli su tokom noći između ponedeljka i utorka dva lica u nelegalnom izlovu ribe u rejonu Žabljaka Crnojevića. Kako je saopšteno iz Nacionalnih parkova Crne Gore, muškarci su koristili struju… »
Slaviši odneli 72.000 eura ušteđevine, razorili kuću i polomili slavsku ikonu: Nezapamćena pljačka u selu Devići kod Ivanjice…
RINA pre 14 sati
Slaviši odneli 72.000 eura ušteđevine, razorili kuću i polomili slavsku ikonu: Nezapamćena pljačka u selu Devići kod Ivanjice, meštani šokirani Podgorica - Zaposleni Službe zaštite NP Skadarsko jezero tokom obavljanja redovnih kontrola su tokom noći… »
Ukrali mu 72.000 € i uništili celu kuću, slomili čak i ikonu! Opljačkni Slaviša iz Ivanjice poručio: Ostao sam bez hleba i…
Kurir pre 16 sati
Nezapamćen incident dogodio se u ivanjičkom zaseoku Arbovići kod Golije, kada su za sada nepoznati počinioci upali u kuću domaćina Slaviše Ivanovića i odneli sve što su mogli, ali i napravili haos u kući slomivši čak i slavsku ikonu. - Ja sam bio u… »
Vesti dana »
Tripl-dabl i koš Jokića za pobedu Denvera protiv Finiksa
Radio sto plus pre 53 minutajoš 30 povezanih
Alarmantna prognoza! Nevreme stiže u Srbiju. Ovi krajevi su na udaru, obilne snežne padavine pred nama. Danas kiša.
Dnevnik pre 1 satjoš 13 povezanih
Pravnica o tome da li korisnici mogu tužiti Telekom zbog curenja podataka
Radio 021 pre 8 minutajoš 1 povezana