Povezane vesti
"Lovački nož mi je zabo pozadi" Pevača krvnički napao čovek na ulici, borili mu se za život
Telegraf pre 10 sati
Frontmen "Amadeus benda", Bojan Tasić poznatiji kao Džaja, u šokantnoj ispovesti otvorio je dušu o najtežim trenucima u životu. Od brutalnog napada u kojem je jedva izvukao živu glavu, preko pevanja pod pretnjom oružjem za bakšiš, pa sve do tragičnog… »
Pevač 3 puta izbegao smrt, preživeo ubadanje nožem: Džaja iz Amadeus benda otkrio kroz kakve sve užase je prošao u životu…
Kurir pre 11 sati
Bojan Vasić, kojeg svi znaju kao Džaju pevača Amadeus benda čak tri puta je izbegao smrt. Muzičar je svojevremeno za Kurir govorio o svim nedaćama koje su ga snašle kroz život. Pre 32 godine njemu je život visio o koncu kada je izboden nožem. - To se… »
"Izbo me narkoman s leđa, 7 dana sam bio kritično" Jeziva ispovest Džaje iz Amadeus benda, pričao i o teškim trenucima nakon…
Blic pre 12 sati
Bojan Tasić, frontmen 'Amadeus benda', otvoreno je govorio o teškim trenucima iz svog života, uključujući brutalni napad u mladosti. Rad na estradi i nastupi doneli su mu i opasne situacije, kao što su pretnje oružjem i čak bombe na stolu tokom svirki… »
Vesti dana »
Italijana nema ko da pobedi: Siner u četvrtfinalu mastersa u Majamiju
Kurir pre 1 satjoš 5 povezanih