Povezane vesti
"Skoro sva sela su pokrivena kvalitetnim signalom i internetom" Vladimir Lučić o osam novih stanica u Knjaževcu za Kurir…
Kurir pre 12 sati
Generalni direktor Vladimir Lučić istakao je da je u okolini Knjaževca instalirano ukupno osam novih stanica, zahvaljujući čemu su sada gotovo sva sela pokrivena kvalitetnim signalom i internetom. On je naglasio da je cilj kompanije da u narednom periodu… »
Otvorena bazna stanica Telekoma kod Knjaževca: Cilj je da se sva mesta u Srbiji pokriju kvalitetnom mobilnom mrežom i…
Kurir pre 16 sati
Generalni direktor Telekoma Srbija Vladimir Lučić danas je u selu Valevac kod Knjaževca pustio u rad baznu stanicu i tom prilikom istakao da je cilj kompanije da obezbedi kvalitetan signal mobilne mreže i internet u svim delovima Srbije. - Velika mi je… »
Otvorena bazna stanica Telekoma kod Knjaževca: "Cilj da se sva mesta u Srbiji pokriju kvalitetnom mrežom i internetom"
Newsmax Balkans pre 16 sati
Generalni direktor Telekoma Srbija Vladimir Lučić otvorio je baznu stanicu Telekoma u selu Valevac kod Knjaževaca i istakao da je cilj da se sva mesta u Srbiji pokriju kvalitetnim signalom mobilne mreže i internetom. "Velika mi je čast što sam danas u… »
Lučić: Cilj da se sva mesta u Srbiji pokriju kvalitetnom mobilnim mrežom i internetom
Euronews pre 16 sati
Generalni direktor Telekoma Srbija Vladimir Lučić otvorio je danas baznu stanice Telekoma u selu Valevac kod Knjaževaca i istakao da je cilj da se sva mesta u Srbiji pokriju kvalitetnim signalom mobilne mreže i internetom. "Velika mi je čast što sam… »
Vesti dana »
Promenljivo oblačno sa sunčanim intervalima: Najviša temperatura do 20 stepeni
Newsmax Balkans pre 1 satjoš 13 povezanih
Toskić Cvetinović: Građani mogu da tuže Telekom zbog curenja podataka, Lučić i sam zna da nije tačno to što govori
N1 Info pre 1 satjoš 1 povezana