Povezane vesti
"JEDEM PLJESKAVICE U 3 UJUTRU, A ZA 7 DANA MOGU DA SMRŠAM 4 KG" Bojana Lazić progovorila o sukobu sa Desingericom, pa otkrila…
Blic pre 1 dan
Sa Desingericom se često svi posvađaju, ali brzo se pomire, a Bojana mu čak i krade hranu tokom zajedničkih obroka. O svom izgledu kaže da je zaslužna genetika i da još uvek nosi farmerke iz srednje škole, dok jede sve što poželi, pa i pljeskavice u tri… »
Jede pljeskavicu u 3 ujutru, pa kad nema sreće u ljubavi za 7 dana smrša 4 kila: Bojana Lazić o svom izgledu
Kurir pre 15 sati
Voditeljka Bojana Lazić, otkirla je tajnu svog izgleda. Kako i ona sama priznaje, genetika ima ključnu ulogu, ali i vežbanje. - Mislim da je to genetika. Moj tata ima 59 godina i izgleda vrhunski. Bukvalno ima pločice. Mama mi je isto jako lepa i zgodna… »
Vesti dana »
Jokić se uneo u lice sutkinji Daniki: Pogledajte kako je urlao na nju, pogazio je svoju reč
Mondo pre 53 minutajoš 30 povezanih
Alarmantna prognoza! Nevreme stiže u Srbiju. Ovi krajevi su na udaru, obilne snežne padavine pred nama. Danas kiša.
Dnevnik pre 1 satjoš 13 povezanih
Toskić Cvetinović: Građani mogu da tuže Telekom zbog curenja podataka, Lučić i sam zna da nije tačno to što govori
N1 Info pre 1 satjoš 1 povezana
Janika Sinera zbog ovoga niko ne voli od kolega: Iz sve snage napucao mladog Amerikanca
Mondo pre 8 minutajoš 11 povezanih