Povezane vesti

Snežana Đurišić o stanju koleginice: „Zorica Brunclik je na lecenju, čula sam se sa Kemišem“

Snežana Đurišić o stanju koleginice: „Zorica Brunclik je na lecenju, čula sam se sa Kemišem“

Svet & Skandal pre 1 dan
Snežana Đurišić pred koncert u MTS Dvorani, a neposredno pre izlaska na binu razgovarala je sa medijima o aktuelnim dešavanjima. Ona je rekla da njen sin nije mogao da dođe večeras na njen koncert, a ćerka će joj biti gošća i zapevaće sa njom. Pevačica… »
Emocije preplavile dvoranu! Ćerka Snežane Đurišić zapevala na koncertu, publika je ispratila ovacijama

Emocije preplavile dvoranu! Ćerka Snežane Đurišić zapevala na koncertu, publika je ispratila ovacijama

Telegraf pre 1 dan
Pevačica Snežana Đurišić večeras održava prvi od dva koncerta u MTS Dvorani, a posebnu pažnju publike izazvao je dirljiv trenutak kada joj se na sceni pridružila ćerka Maja. Njihov zajednički nastup bio je jedan od najemotivnijih momenata večeri, a… »
Šta je ćerka Snežane Đurišić zamolila poznatog ginekologa pred nastup: Vanja Milošević najveća podrška pevačici

Šta je ćerka Snežane Đurišić zamolila poznatog ginekologa pred nastup: Vanja Milošević najveća podrška pevačici

Mondo pre 9 sati
Ginekolog Vanja Milošević usnimljen je od strane reportera MONDO portala kako uživa na koncertu svoje lepše polovine Snežane Đurišić. Nije tajna da joj je on najveća podrška, a ovog puta je morao da bodri i njenu ćerku Maju. Naslednica poznate pevačice… »
"Nadam se da..." Ćerka Snežane Đurišić progovorila o bratu Marku, a evo kako se slaže sa majkinim partnerom

"Nadam se da..." Ćerka Snežane Đurišić progovorila o bratu Marku, a evo kako se slaže sa majkinim partnerom

Kurir pre 9 sati
Snežana Đurišić večeras održava prvi od dva koncerta u MTS Dvorani, a velika podrška joj je njena ćerka Maja. Maja i ako ne voli eksponiranje u medijima, dala je sada izjavu i progovorila o svom pevanju, majci, kao i o bratu Marku, koji je nedavno prošao… »
Moj veliki prijatelj: Beki Bekić drugi specijalni gost na koncertu Snežane Đurišić (foto)

Moj veliki prijatelj: Beki Bekić drugi specijalni gost na koncertu Snežane Đurišić (foto)

Večernje novosti pre 10 sati
ZVEZDA narodne muzike Snežana Đurišić održala je večeras prvi od dva velika koncerta u MTS dvorani. Foto: Novosti Za oba koncerta vladalo je veliko interesovanje, a Snežana je večerašnji prvi spektakl otvorila numerom "Niko me nije voleo kao ti", da bi… »
Cela estrada kod Snežane Đurišić: Kolege došle da uživaju na koncertu zvezde narodne muzike (foto)

Cela estrada kod Snežane Đurišić: Kolege došle da uživaju na koncertu zvezde narodne muzike (foto)

Večernje novosti pre 9 sati
LEGENDARNA pevačica Snežana Đurišić večeras u MTS Dvorani održala je prvi od dva velika, a interesovanje publike za ovaj događaj je ogromno. Foto: Novosti Poznate ličnosti uveliko pristižu u dvoranu, a među prvima je stigla Goća Lazarević. Foto: Novosti… »
Dečko Snežane Đurišić proleteo kroz dvoranu i zauzeo prvi red na koncertu! O njihovom skandalu brujalo danima

Dečko Snežane Đurišić proleteo kroz dvoranu i zauzeo prvi red na koncertu! O njihovom skandalu brujalo danima

Telegraf pre 10 sati
Na koncertu Snežane Đurišić u MTS Dvorani, njen dečko, ginekolog Vanja Milošević, pojavio se u zgradi, brzo prošao pored novinarske ekipe i zauzeo mesto u prvom redu. Tokom nastupa, Vanja je bodrio Snežanu, pevao njene hitove i bio njena velika podrška… »
Snežana Đurišić zaplakala na bini kada je videla ćerku iz Amerike: Maja došla u Srbiju kako bi nastupila sa majkom

Snežana Đurišić zaplakala na bini kada je videla ćerku iz Amerike: Maja došla u Srbiju kako bi nastupila sa majkom

Mondo pre 11 sati
Maja Gvozdenović došla je iz Amerike kako bi nastupila sa majkom Snežanom Đurišić na koncertu povodom 55 godina karijere. Pogledajte njihove fotografije: Ona je zapevala sa Snežanom poznatu pesmu "Treba vremena", a pevačica nije krila emocije. Poljubila… »
"Uvek nam je falila mama": Ćerka Snežane Đurišić otkrila kako se oseća Marko nakon batina, dotakla se i Vanje Miloševića…

"Uvek nam je falila mama": Ćerka Snežane Đurišić otkrila kako se oseća Marko nakon batina, dotakla se i Vanje Miloševića…

Mondo pre 10 sati
Ćerka Snežane Đurišić, Maja Gvozdenović pred MONDO kamerama progovorila je o svom odrastanju, ali je i priznala da joj je majka mnogo falila. "Mogla sam milion puta. Imala sam mnogo prililka, ali sam želela da provedem vreme sa svojom porodicom, što ona… »
Majka i ćerka zapevale zajedno: Snežana Đurišić izvela naslednicu na binu, ona pokazala raskošni talenat (video)

Majka i ćerka zapevale zajedno: Snežana Đurišić izvela naslednicu na binu, ona pokazala raskošni talenat (video)

Kurir pre 11 sati
Snežana Đurišić večeras peva pred prepunom MTS dvoranom. Pevačica će i sutra imati koncert na istom mestu, pa će sa svojom svojom vernom publikom, otpevati sve svoje velike hitove. Ovo veče je posebnije od ostalih jer je pevačicina ćerka Maja po prvi put… »
Muzika sa dušom: Snežana Đurišić održala prvi od dva velika koncerta u Beogradu (foto)

Muzika sa dušom: Snežana Đurišić održala prvi od dva velika koncerta u Beogradu (foto)

Večernje novosti pre 11 sati
ZVEZDA narodne muzike i članica stručnog žirija muzičkog takmičenja "Zvezde Granda" Snežana Đurišić održala je večeras prvi od dva velika solistička koncerta u MTS dvorani. FOTO: Novosti Za oba koncerta vladalo je veliko interesovanje, a Snežana je… »
"Neću o tome - rasplakaće me!" Pevačica bila kod Zorice Brunclik i Kemiša na večeri: "Prvi put sam..."

"Neću o tome - rasplakaće me!" Pevačica bila kod Zorice Brunclik i Kemiša na večeri: "Prvi put sam..."

Telegraf pre 11 sati
Pevačica Snežana Đurišić večeras, 24. marta, održava prvi od dva koncerta u MTS Dvorani. Brojna publika, kolege i prijatelji okupili su se da podrže Snežanu i uživaju u njenim hitovima, a među njima bila je i Goca Lazarević, koja sa Snežanom sarađuje… »
"Uvek nam je falila mama", ćerka Snežane Đurišić o pevačici i bratu Marku koji je preživeo jezivo mučenje

"Uvek nam je falila mama", ćerka Snežane Đurišić o pevačici i bratu Marku koji je preživeo jezivo mučenje

Telegraf pre 10 sati
Pevačica Snežana Đurišić večeras održava prvi od dva koncerta u MTS Dvorani, a velika podrška joj je njena ćerka Maja. Maja je dala kratku izjavu za medije i progovorila o svom pevanju, majci, kao i o bratu Marku, koji je nedavno prošao kroz težak… »
Najdraža specijalna gošća: Snežana Đurišić sa ćerkom Majom Živković zapevala na koncertu (foto)

Najdraža specijalna gošća: Snežana Đurišić sa ćerkom Majom Živković zapevala na koncertu (foto)

Večernje novosti pre 10 sati
LEGENDA narodne muzike Snežana Đurišić održala je večeras prvi od dva zakazana koncerta u MTS Dvorani u Beogradu. Foto: Novosti Snežana je publici pevala svoje najveće hitove, a kao prvi gost ove večeri na sceni se pridružila njena ćerka Maja Živković… »
(Foto) Evo ko je sve od poznatih došao na koncert Snežane Đurišić: On sa ženom koja se ne pojavljuje u javnosti, pevačica ko…

(Foto) Evo ko je sve od poznatih došao na koncert Snežane Đurišić: On sa ženom koja se ne pojavljuje u javnosti, pevačica ko…

Kurir pre 11 sati
Beograd večeras diše u ritmu najlepših narodnih melodija, a za to je zaslužna Snežana Đurišić, koja je održava koncert pred prepunom salom i još jednom pokazala zašto decenijama važi za jednu od najcenjenijih pevačica na domaćoj sceni. Emocije, hitovi i… »
Prvo javno pojavljivanje Ane Sević nakon pogibije brata Darka Lazića: Ana Sević otkrila zašto je bežala od medija

Prvo javno pojavljivanje Ane Sević nakon pogibije brata Darka Lazića: Ana Sević otkrila zašto je bežala od medija

Mondo pre 11 sati
Pevačica Ana Sević prvi put se pojavila u javnosti nakon pogibije brata Darka Lazića. Ona je došla na koncert Snežane Đurišić u MTS Dvorani, a pred MONDO kamerama je otkrila zbog čega je pobegla od medija na snimanju "Zvezda Granda" "Mislim da je to… »
Jedna od najbogatijih pevačica na estradi došla kod Snežane Đurišić: Zlatni detalji i krzno, svi gledali u njen stajling

Jedna od najbogatijih pevačica na estradi došla kod Snežane Đurišić: Zlatni detalji i krzno, svi gledali u njen stajling

Mondo pre 11 sati
Pevačica Branka Sovrlić prva je došla na koncert povodom 55 godina karijere Snežane Đurišić u MTS Dvorani. Branka nije skidala osmeh sa lica, a sve oči su bile uprte u nju zbog njenog ekstavagantnog stajlinga. Poznata je po svom skupom ukusu, a ovaj put… »
"Sarađujemo 50 godina, ali nismo drugarice": Goca Lazarević ne voli koncerte, ali nije mogla da odbije Snežanu Đurišić

"Sarađujemo 50 godina, ali nismo drugarice": Goca Lazarević ne voli koncerte, ali nije mogla da odbije Snežanu Đurišić

Mondo pre 11 sati
Pevačica Goca Lazarević progovorila je o svom odnosu sa Snežanom Đurišić pred njen koncert povodom 55 godina karijere. Goca je istakla da njih dve sarađuju već 50 godina, ali da ipak nisu prijateljice. Nije krila da se zastila narodne muzike, ali je ipak… »
Prvo javno pojavljivanje Ane Sević nakon pogibije brata Darka Lazića! Pevačica otkrila kako se pevač nosi sa gubitkom brata, a…

Prvo javno pojavljivanje Ane Sević nakon pogibije brata Darka Lazića! Pevačica otkrila kako se pevač nosi sa gubitkom brata, a…

Kurir pre 11 sati
Pevačica Ana Sević progovorila je o bivšem suprugu Darku Laziću, čiji je brat Dragan Lazić nedavno tragično preminuo. Porodicu Lazić pogodila je teška tragedija - Dragan je stradao u stravičnoj saobraćajnoj nesreći kada je, vozeći motor, naleteo na… »
"Keba mi je poklonio ventilator, ćerka će večeras pevati sa mnom" Snežana Đurišić pred koncert ne krije uzbuđenje: Otkrila…

"Keba mi je poklonio ventilator, ćerka će večeras pevati sa mnom" Snežana Đurišić pred koncert ne krije uzbuđenje: Otkrila…

Kurir pre 11 sati
Snežana Đurišić večeras će održati prvi od dva zakazana koncerta u MTS Dvorani u Beogradu. Osim verne publike, na koncert je došao i deo pevačicine porodice, majka i sestra, kao i njen partner Vanja Milošević, a ubrzo je pristiglo i mnogo kolega i… »
(Video) Snežana Đurišić na koncertu dobila cveće od nepoznatog gospodina: Njen partner sve video, evo kako je pevačica…

(Video) Snežana Đurišić na koncertu dobila cveće od nepoznatog gospodina: Njen partner sve video, evo kako je pevačica…

Kurir pre 11 sati
Snežana Đurišić, večeras u Beogradu održava svoj prvi, od dva zakazana koncerta za 24. i 25. mart 2026 godine. Pevačica je pred sam početak koncerta razgovarala sa novinarima, a onda je izašla na scenu. Sa njom je sve vreme bio i njen partner Vanja… »
Snežana Đurišić će prvi put nastupiti sa ćerkom: Dolazi joj i sin na koncert, otkrila kako je Maja reagovala na poziv

Snežana Đurišić će prvi put nastupiti sa ćerkom: Dolazi joj i sin na koncert, otkrila kako je Maja reagovala na poziv

Mondo pre 11 sati
Pevačica Snežana Đurišić obratila se medijima pred koncert u MTS Dvorani koji je organizivala povodom 55 godina karijere. Ona je istakla da nisu svi članovi porodice došli da je podrže jer su neki u Americi. Ipak, njen sin i ćerka su tu, a Maja će čak i… »
"Ne postoje reči utehe", Ana Sević progovorila o Darku Laziću nakon tragične smrti brata: "Ne daj Bože nikome"

"Ne postoje reči utehe", Ana Sević progovorila o Darku Laziću nakon tragične smrti brata: "Ne daj Bože nikome"

Telegraf pre 11 sati
Večeras, 24. marta, u MTS Dvorani održava se prvi od dva koncerta Snežane Đurišić, a brojne kolege došle su da je podrže. Među prisutnima pojavila se i Ana Sević, koja je prokomentarisala saradnju sa Snežanom u okviru muzičkog takmičenja "Zvezde Granda"… »
"Zorica Brunclik je na lečenju" Snežana Đurišić o zdravstvenom stanju pevačice: "Čula sam se sa Kemišem"

"Zorica Brunclik je na lečenju" Snežana Đurišić o zdravstvenom stanju pevačice: "Čula sam se sa Kemišem"

Telegraf pre 11 sati
Večeras, 24. marta, Snežana Đurišić održava koncert u MTS Dvorani, a pred izlazak na binu razgovarala je sa medijima o aktuelnim dešavanjima u svom životu i karijeri. Pevačica je istakla da će binu deliti sa ćerkom, koja će joj večeras biti gošća i… »

Vesti dana »