Povezane vesti
AP: Tramp kritikuje glasanje poštom, a i sam to radi
Beta pre 13 sati
Predsednik Sjedinjenih Američkih Država (SAD) Donald Tramp ponovo je glasao putem pošte na Floridi, a kritikuje taj metod glasanja kao izvor prevare i vrši pritisak na Kongres da ograniči takvo galasnje. Zapisi okruga Palm Bič pokazuju da je Tramp danas… »
AP: Tramp kritikuje glasanje poštom - a i sam to radi
N1 Info pre 12 sati
Predsednik Sjedinjenih Američkih Država (SAD) Donald Tramp ponovo je glasao putem pošte na Floridi, a kritikuje taj metod glasanja kao izvor prevare i vrši pritisak na Kongres da ograniči takvo galasnje. Zapisi okruga Palm Bič pokazuju da je Tramp danas… »
Serbian News Media pre 13 sati
Nova pre 12 sati
Radio sto plus pre 12 sati
Zapisi okruga Palm Bič pokazuju da je Tramp danas glasao poštom na vanrednim poslaničkim izborima na Floridi. Bela kuća je danas saopštila da je Trampov ljut na države koje koriste univerzalno glasanje putem pošte, a ne na pojedinačne slučajeve, kada to… »
Pravo u centar pre 13 sati
Ko je ovde lud? Tramp glasao poštom, iako to smatra najvećom izbornom prevarom i želi da je ukine
Večernje novosti pre 21 sat
AMERIČKI predsednik Donald Tramp, koji vrši pritisak na senatore da ograniče glasanje putem pošte, sam je iskoristio tu mogućnost na vanrednim izborima održanim juče u okrugu Palm Bič na Floridi, piše Vašington post. Foto: AP Photo/Luis M. Alvarez Na… »
Vesti dana »
'Amerika pregovara sama sa sobom': Teheran; svet u strahu od recesije
BBC News pre 55 minutajoš 28 povezanih
"Pamtim reči pokojnog prijatelja": Jokić se u istorijskoj noći setio šta je najvažnije u košarci
Mondo pre 45 minutajoš 48 povezanih
Ove delove Srbije zavejaće sneg, pašće i do 30 cm! Sledi povratak zime: Prete obilne padavine i olujni vetar
Telegraf pre 1 satjoš 23 povezane
uživo Tramp: Svi iranski lideri su nestali, pobedili smo, Teheran nastavlja udare u regionu
NIN pre 1 satjoš 15 povezanih
Zverev plasmanom u osminu finala Majamija, preskočio Novaka na ATP
Sportske.net pre 55 minutajoš 21 povezana