Povezane vesti
AP: Tramp kritikuje glasanje poštom - a i sam to radi
N1 Info pre 24 dana
Predsednik Sjedinjenih Američkih Država (SAD) Donald Tramp ponovo je glasao putem pošte na Floridi, a kritikuje taj metod glasanja kao izvor prevare i vrši pritisak na Kongres da ograniči takvo galasnje. Pročitaj više… »
AP: Tramp kritikuje glasanje poštom, a i sam to radi
Beta pre 23 dana
Predsednik Sjedinjenih Američkih Država (SAD) Donald Tramp ponovo je glasao putem pošte na Floridi, a kritikuje taj metod glasanja kao izvor prevare i vrši pritisak na Kongres da ograniči takvo galasnje. Zapisi okruga Palm Bič pokazuju da je Tramp danas… »
Serbian News Media pre 23 dana
Predsednik Sjedinjenih Američkih Država (SAD) Donald Tramp ponovo je glasao putem pošte na Floridi, a kritikuje taj metod glasanja kao izvor prevare i vrši pritisak na Kongres da ograniči takvo galasnje. Zapisi okruga Palm Bič pokazuju da je Tramp danas… »
Radio sto plus pre 23 dana
Zapisi okruga Palm Bič pokazuju da je Tramp danas glasao poštom na vanrednim poslaničkim izborima na Floridi. Bela kuća je danas saopštila da je Trampov ljut na države koje koriste univerzalno glasanje putem pošte, a ne na pojedinačne slučajeve, kada to… »
Ko je ovde lud? Tramp glasao poštom, iako to smatra najvećom izbornom prevarom i želi da je ukine
Večernje novosti pre 24 dana
AMERIČKI predsednik Donald Tramp, koji vrši pritisak na senatore da ograniče glasanje putem pošte, sam je iskoristio tu mogućnost na vanrednim izborima održanim juče u okrugu Palm Bič na Floridi, piše Vašington post. Foto: AP Photo/Luis M. Alvarez Na… »
Vesti dana »
Trump: Blokada Irana ostaje dok transakcija ne bude 100 posto dovršena
SEEbiz pre 17 minutajoš 58 povezanih
Incidenti na izborima na Medicinskom fakultetu: Zašto je važan Studentski parlament
BBC News pre 12 minutajoš 64 povezane
Raste strah od nestašice mlaznog goriva, EU spremna da oslobodi zalihe
Politika pre 17 minutajoš 56 povezanih