Povezane vesti
Ćerka Snežane Đurišić o bratu koji je prošao pakao: Maja progovorila o Marku nakon jezivog mučenja: "Ja se nadam da se sve…
Blic pre 2 dana
Maja je govorila o teškim trenucima kroz koje je njen brat Marko nedavno prošao, ističući da se sada oporavlja. Otkrila je da zbog majčinog odsustva tokom detinjstva nije želela da se bavi muzikom profesionalno i posvetila se porodici. Čuvena pevačica… »
"Tužna je situacija Zorice Brunclik" Pevačica sa knedlom u grlu o stanju koleginice: "Rasplakaću se ako nastavim da pričam"…
Blic pre 2 dana
Goci nije lako da priča o Zorici zbog kompleksne situacije. Snežana Đurišić je izjavila da Zorica Brunclik na lečenju. Pevačica Goca Lazarević pojavila se večeras na koncertu koleginice Snežane Đurišić u Beogradu. Pred pripadnicima sedme sile se, između… »
Dečko Snežane Đurišić u prvom redu na koncertu Danas joj je najveća podrška, a o njihovom skandalu su svi brujali nedeljama…
Blic pre 2 dana
Par je bio u centru pažnje javnosti 2024. godine zbog svađe na aerodromu, što su zabeležile i kamere Vanja je istakao da veruje u sudbinu i da je susret sa Snežanom bio predodređen Na koncertu Snežane Đurišić u prvom redu bio je njen dečko, ginekolog… »
Ćerka Snežane Đurišić pevala na maminom koncertu Maja oduševila glasom, publika je ispratila ovacijama: I pre 30 godina su…
Blic pre 2 dana
Maja je istakla da je zadovoljna što je nasledila pevački talenat od majke i ne žali zbog izbora da se ne bavi muzikom profesionalno. Snežana Đurišić je pred koncert govorila o zdravstvenom stanju Zorice Brunclik i poželela joj brz oporavak. Večerašnji… »
"Zorica Brunclik je na lečenju" Snežana Đurišić o stanju koleginice: "Čula sam se sa Kemišem" (video)
Blic pre 2 dana
Na koncertu će gostovati i Tanja Savić, koja je sa oduševljenjem prihvatila poziv Na koncertu će joj se pridružiti ćerka koja će zapevati sa njom, dok sin nije mogao da prisustvuje Snežana Đurišić večeras održava koncert u MTS Dvorani, a pred izlazak na… »
"Moja žena nije ovde zbog lepog razloga" Keba došao sam na koncert Snežane Đurišić, pa progovorio o supruzi: "Olja je…
Blic pre 2 dana
Keba je izjavio da je došao da ispoštuje Snežanu, jer je ona prisustvovala i njegovom koncertu ranije. Snežana Đurišić je pred koncert govorila o zdravstvenom stanju Zorice Brunclik i poželela joj brz oporavak. Folker Dragan Kojić Keba pojavio se večeras… »
Vesti dana »
Vučić: Kurti sutra kod Makrona, izneće dva zahteva, molim svetske zvaničnike da se ne igraju s tim
Danas pre 1 satjoš 1 povezana
(VIDEO) Džeko uveo meč u Kardifu u produžetke, a penali odlučili finalistu baraža za Mundijal
Danas pre 13 minutajoš 1 povezana
Temperatura noćas drastično pada, stiže i sneg! Meteorolog upozorava: Za tri dana pašće kiše kao za čitav mesec
Blic pre 3 satajoš 1 povezana