Povezane vesti

Anita udarila na Aneli! "Pravi žrtvu preko moje trudnoće!" Haos u eliti ne prestaje!

Anita udarila na Aneli! "Pravi žrtvu preko moje trudnoće!" Haos u eliti ne prestaje!

Kurir pre 24 dana
Anita Stanojlović je u rijalitiju „Zadruga 9 Elita“ ostala trudna sa Lukom Vujovićem, sa kojim je započela vezu tokom boravka u Beloj kući. Luka je inače bivši verenik Aneli Ahmić, koja je takođe učesnica rijalitija, pa tenzije i sukobi među njima ne… »
Anita misli da Aneli preko njene trudnoće pravi žrtvu od sebe: Šok optužbe u Eliti: "Mesec dana su živeli zajedno, ne zezajte"…

Anita misli da Aneli preko njene trudnoće pravi žrtvu od sebe: Šok optužbe u Eliti: "Mesec dana su živeli zajedno, ne zezajte"…

Blic pre 24 dana
Anita smatra da Aneli koristi situaciju da se prikaže kao žrtva. Anita veruje da njena trudnoća neće biti problem za njenu porodicu i da su ona i Luka odlučili da ne veruju informacijama spolja. Anita Stanojlović ostala je trudna u rijalitiju "Zadruga 9… »
Aneli Ahmić urla u Eliti! Nakon vesti da je Anita trudna, ona jecala zbog optužbi: "Sve se na mene svalilo."

Aneli Ahmić urla u Eliti! Nakon vesti da je Anita trudna, ona jecala zbog optužbi: "Sve se na mene svalilo."

Telegraf pre 24 dana
Rijaliti učesnica "Elite 9", Anita Stanojlović, prošlu noć je uradila test na trudnoću koji je pokazao da je u drugom stanju, a vest o prinovi izazvala je različite reakcije među učesnicima rijalitija. Posebnu pažnju izazvala je Aneli Ahmić, bivša… »
Aneli Ahmić jeca na sav glas nakon što je saznala da Luka i Anita čekaju bebu, slomila se zbog optužbi: "Sve svaljuju na mene"…

Aneli Ahmić jeca na sav glas nakon što je saznala da Luka i Anita čekaju bebu, slomila se zbog optužbi: "Sve svaljuju na mene"…

Blic pre 25 dana
Između Aneli i Uroša Stanića došlo je do sukoba, posle čega je Aneli uplakana otišla u pab Lukina majka, Biljana Vujović, javno je na Instagramu izrazila sreću zbog prinove Juče je Anita Stanojlović uradila test na trudnoću koji je bio pozitivan i ona je… »

Vesti dana »