Повезане вести
"Овде сам провела 7 месеци и 4 дана": Електра Елит показала затвор у ком је била (фото)
Курир 25.03.2026
Трансродна певачица Електра Елит (48) пре два месеца пуштена је из притвора, а сад је на Инстаграм налогу објавила снимак испред затвора, где је провела седам месеци. - Овде сам провела седам месеци и четири дана. Можете да… »
Наша трансродна певачица показала притвор у ком је провела више од 7 месеци: "Била сам иза ових решетака!"
Телеграф 25.03.2026
Трансродна певачица Електра Елит (48) пре два месеца пуштена је из притвора, а на свом новом Инстаграм налогу, објавила је снимак испред притвора. На тај начин је јавности показала где је провела седам месеци и четири дана… »
Наша трансродна певачица (48) објавила снимак испред притвора у ком је провела 7 месеци: "Иза ових решетака сам била ја" (фото)…
Блиц 24.03.2026
Објавила је снимак испред затвора и захвалила свима на подршци током боравка у притвору. Пре неколико дана удала се у Сарајеву на интимној церемонији са најближима. Трансродна певачица Електра Елит (48) пре два месеца пуштена је… »
Вести дана »
Топлотни талас до 10. септембра: РХМЗ упозорио на температуре до 37 степени и високу опасност од пожара
Невсмакс Балканс пре 11 минутајош 32 повезане
Пожар у складишту нафте у Сочију; Зеленски најавио састанак са америчком делегацијом Кијеву
РТС пре 2 сатајош 16 повезаних
Двојица радника спасена из тунела у Непалу девет дана после јаких поплава
Сербиан Невс Медиа пре 2 сатајош 14 повезаних
Ушли смо у 4 најопасније недеље сезоне: Ово тренутно удише цела Србија, 11 места већ су у црвеној зони, а прави пик тек следи
Блиц пре 8 данајош 3 повезане
Студенти у блокади: Шпијунски софтвер инсталиран и код двоје студената Правног факултета у Нишу
Н1 Инфо пре 46 минутајош 7 повезаних