Povezane vesti
"Ovde sam provela 7 meseci i 4 dana": Elektra Elit pokazala zatvor u kom je bila (foto)
Kurir pre 28 dana
Transrodna pevačica Elektra Elit (48) pre dva meseca puštena je iz pritvora, a sad je na Instagram nalogu objavila snimak ispred zatvora, gde je provela sedam meseci. - Ovde sam provela sedam meseci i četiri dana. Možete da vidite gde sam bila, sa desne… »
Naša transrodna pevačica pokazala pritvor u kom je provela više od 7 meseci: "Bila sam iza ovih rešetaka!"
Telegraf pre 28 dana
Transrodna pevačica Elektra Elit (48) pre dva meseca puštena je iz pritvora, a na svom novom Instagram nalogu, objavila je snimak ispred pritvora. Na taj način je javnosti pokazala gde je provela sedam meseci i četiri dana. Elektra je uhapšena kada su… »
Naša transrodna pevačica (48) objavila snimak ispred pritvora u kom je provela 7 meseci: "Iza ovih rešetaka sam bila ja" (foto)…
Blic pre 28 dana
Objavila je snimak ispred zatvora i zahvalila svima na podršci tokom boravka u pritvoru. Pre nekoliko dana udala se u Sarajevu na intimnoj ceremoniji sa najbližima. Transrodna pevačica Elektra Elit (48) pre dva meseca puštena je iz pritvora. Ona je sada… »
Vesti dana »
VJT saopštilo da je po njihovom nalogu policija ušla u Zavod za zaštitu spomenika kulture
NIN pre 4 satijoš 29 povezanih
BLOG UŽIVO: Tramp produžio primirje i najavio nastavak pregovora, Iran zaplenio dva broda; Napadnut grčki teretnjak kod Ormuza
Insajder pre 2 satajoš 33 povezane
Američki ekspert o ratu u Iranu: Tramp traži izlaz iz rupe koju je sam iskopao (VIDEO)
Insajder pre 1 satjoš 35 povezanih
Ustavni sud prihvatio žalbu zaječarskog SNS-a: Lokalni izbori u skladu sa zakonom
RTS pre 3 satajoš 19 povezanih