Povezane vesti

"Ovde sam provela 7 meseci i 4 dana": Elektra Elit pokazala zatvor u kom je bila (foto)

"Ovde sam provela 7 meseci i 4 dana": Elektra Elit pokazala zatvor u kom je bila (foto)

Kurir pre 12 sati
Transrodna pevačica Elektra Elit (48) pre dva meseca puštena je iz pritvora, a sad je na Instagram nalogu objavila snimak ispred zatvora, gde je provela sedam meseci. - Ovde sam provela sedam meseci i četiri dana. Možete da vidite gde sam bila, sa desne… »
Naša transrodna pevačica pokazala pritvor u kom je provela više od 7 meseci: "Bila sam iza ovih rešetaka!"

Naša transrodna pevačica pokazala pritvor u kom je provela više od 7 meseci: "Bila sam iza ovih rešetaka!"

Telegraf pre 15 sati
Transrodna pevačica Elektra Elit (48) pre dva meseca puštena je iz pritvora, a na svom novom Instagram nalogu, objavila je snimak ispred pritvora. Na taj način je javnosti pokazala gde je provela sedam meseci i četiri dana. Elektra je uhapšena kada su… »
Naša transrodna pevačica (48) objavila snimak ispred pritvora u kom je provela 7 meseci: "Iza ovih rešetaka sam bila ja" (foto)…

Naša transrodna pevačica (48) objavila snimak ispred pritvora u kom je provela 7 meseci: "Iza ovih rešetaka sam bila ja" (foto)…

Blic pre 24 sata
Objavila je snimak ispred zatvora i zahvalila svima na podršci tokom boravka u pritvoru. Pre nekoliko dana udala se u Sarajevu na intimnoj ceremoniji sa najbližima. Transrodna pevačica Elektra Elit (48) pre dva meseca puštena je iz pritvora. Ona je sada… »

Vesti dana »