Povezane vesti
Tramp ponudio mir Iranu
Pravda 25.03.2026
ADMINISTRACIJA američkog predsednika Donalda Trampa prenela je Iranu 15 uslova za okončanje tekućeg rata, javlja izraelski Kanal 12. U izveštaju se navodi da uslovi, izgleda, pokrivaju sve ratne ciljeve Sjedinjenih Država i Izraela. Ipak, Kanal 12 navodi… »
Tramp nudi Iranu plan za kraj rata: Ovih 15 tačaka je na stolu
Večernje novosti 25.03.2026
ADMINISTRACIJA američkog predsednika Donalda Trampa prenela je Iranu 15 uslova za okončanje tekućeg rata, javlja izraelski Kanal 12. Foto: AI/ilustracija U izveštaju se navodi da uslovi, izgleda, pokrivaju sve ratne ciljeve Sjedinjenih Država i Izraela… »
Amerika proglašava jednomesečni prekid vatre?! Počinju pregovori s Iranom, na stolu ovih 15 zahteva
Blic 24.03.2026
Administracija Donalda Trampa postavila je Iranu 15 uslova za okončanje rata. Uslovi obuhvataju ratne ciljeve Sjedinjenih Država i Izraela. Administracija američkog predsednika Donalda Trampa prenela je Iranu 15 uslova za okončanje tekućeg rata, javlja… »
Vesti dana »
CMG:Predsednik Kine počeo zvaničnu posetu Sjedinjenim Američkim Državama
Beta pre 1 satjoš 34 povezane
Kreni-promeni traži pokretanje krivičnog postupka protiv investitora i izvođača radova na Voždovcu
Danas pre 31 minutajoš 24 povezane
Sudija naložio Beloj kući da vrati pristup medijima koje je Tramp zabranio
N1 Info pre 36 minutajoš 14 povezanih
Selektor Grčke: „Srbija je moja zemlja, ali ja sam profesionalac i želim pobedu“
Sputnik pre 1 satjoš 17 povezanih