Povezane vesti
Osamdeset godina BBC na ruskom: Još je tu, još raste, još se bori protiv cenzure
BBC News pre 16 sati
Ruski servis BBC-ja proslavio je 80. rođendan. Pročitajte sa kojim su se sve izazovima suočavali i suočavaju BBC novinari kroz istoriju. Na vrhuncu sovjetskog ometanja BBC-ja 1970-ih, najtraženije kratkotalasne tranzistore u Sovjetskom Savezu pravila je… »
80 godina BBC na ruskom: Još je tu, još raste, još se bori protiv cenzure
NIN pre 16 sati
Na vrhuncu sovjetskog ometanja BBC-ja 1970-ih, najtraženije kratkotalasne tranzistore u Sovjetskom Savezu pravila je fabrika VEF u Letoniji, koja je tada bila deo SSSR-a. Generacije mladih Rusa odrasle su učeći kako da nameste skazaljku sa velikom… »
Radio 021 pre 16 sati
Ruski servis BBC-ja proslavio je 80 godina. Pročitajte sa kojim su se sve izazovima suočavali i suočavaju BBC novinari kroz istoriju. BBC Pol Makartni, član čuvene muzičke grupe Bitlsi, je bio jedna od brojnih slavnih ličnosti koja je gostovala u studiju… »
Danas pre 16 sati
Na vrhuncu sovjetskog ometanja BBC-ja 1970-ih, najtraženije kratkotalasne tranzistore u Sovjetskom Savezu pravila je fabrika VEF u Letoniji, koja je tada bila deo SSSR-a. Generacije mladih Rusa odrasle su učeći kako da nameste skazaljku sa velikom… »
Južne vesti pre 16 sati
BBC Pol Makartni, član čuvene muzičke grupe Bitlsi, je bio jedna od brojnih slavnih ličnosti koja je gostovala u studiju Ruskog servisa BBC-ja Na vrhuncu sovjetskog ometanja BBC-ja 1970-ih, najtraženije kratkotalasne tranzistore u Sovjetskom Savezu… »
Vesti dana »
VIDEO Analiza Zvezdine velike pobede u Španiji, evo kako je srušena Baskonija - heroj nije samo jedan
Nova pre 27 minutajoš 3 povezane