Povezane vesti
Navijač Partizana postao apsolutni hit u Areni: Imao najluđi šut sa pola terena, pa poljubio grb na parketu
Telegraf pre 1 dan
Košarkaši Partizana uspeli su posle velike borbe i drame da savladaju Asvel u okviru 33. kola Evrolige na domaćem terenu u Beogradskoj areni, pošto je Karlik Džons pogodio ključno bacanje na sekund do kraja utakmice - 79:78. Međutim, nije da nije bilo… »
Navijači Partizana ipak nisu srušili neslavni rekord: Evo koliko ih je bilo u Areni za meč protiv Asvela
Telegraf pre 1 dan
Košarkaši Partizana uspeli su da u veoma dramatičnoj završnici dođu do pobede u 33. kolu Evrolige na domaćem terenu u Beogradskoj areni protiv ekipe Asvela košem Karlika Džonsa sa linije za slobodna bacanja u poslednjoj sekundi - 79:78. Ipak, ono što je… »
Karlik otklonio sve dileme: "Volim da budem ovde"
B92 pre 1 dan
Karlik Džons posle pobede protiv Asvela govorio je pred medijima. Plejmejker Partizana posle utakmice u Beogradskoj Areni, gde je bio jedan od najefikasnijih igrača na terenu ocenio je meč protiv Francuza. "Mislim da je bilo teško. Bila je to ružna… »
Karlik Džons o objavi agenta gde se pominje i Zvezda: „Nije trebalo da postavi to, posebno sa drugim timom koji je sa druge…
Danas pre 1 dan
Košarkaši Partizana pobedili su Asvel sa 79:78 u meču 33. kola Evrolige, i to posle pogođenog slobodnog bacanja Karlika Džonsa na sekund do kraja. Karlik Džons je pored utisaka o utakmici protiv Asvela govorio je i o nedavnoj objavi svog agenta u pogledu… »
Agent Karlika Džonsa napravio haos, as Partizana mu jasno odgovorio! Reči koje odzvanjaju među Grobarima! Da li zvezda…
Kurir pre 1 dan
Košarkaši Partizana savladali su Asvel sa 79:78 posle žestoke borbe i velike drame, a junak meča bio je Karlik Džons koji je sa linije penala doneo pobedu crno-belima. Ipak, Džons se našao u centru pažnje i zbog objave njegovog agenta koji se oglasio na… »
"Mom agentu fale šrafovi u glavi": Karlik Džouns progovorio o novom ugovoru u Partizanu
Mondo pre 1 dan
Karlik Džouns ponovo je bio junak Partizana. Doneo je pobedu protiv Asvela u Beogradskoj areni (79:78) tako što je iznudio faul, pogodio prvo slobodno bacanje, pa namerno promašio drugo pošto je na semaforu ostala samo sekunda za napad. Priznao je da je… »
Karlik Džons odgovorio svom agentu koji ga seli iz Partizana: "Volim što sam ovde, mislim da..."
Telegraf pre 1 dan
Košarkaši Partizana upisali su tešku pobedu u 33. kolu Evrolige u okršaju protiv Asvela 79:78 i tako produžili niz pobeda u elitnom takmičenju na četiri. Karlik Džons je bio junak tima, iako trijumf nije bio najlepši za oko. - Mislim da je bilo teško… »
Vesti dana »
Vučić: Kurti sutra kod Makrona, izneće dva zahteva, molim svetske zvaničnike da se ne igraju s tim
Danas pre 1 satjoš 1 povezana
(VIDEO) Džeko uveo meč u Kardifu u produžetke, a penali odlučili finalistu baraža za Mundijal
Danas pre 13 minutajoš 1 povezana