Povezane vesti

Navijač Partizana postao apsolutni hit u Areni: Imao najluđi šut sa pola terena, pa poljubio grb na parketu

Navijač Partizana postao apsolutni hit u Areni: Imao najluđi šut sa pola terena, pa poljubio grb na parketu

Telegraf pre 1 dan
Košarkaši Partizana uspeli su posle velike borbe i drame da savladaju Asvel u okviru 33. kola Evrolige na domaćem terenu u Beogradskoj areni, pošto je Karlik Džons pogodio ključno bacanje na sekund do kraja utakmice - 79:78. Međutim, nije da nije bilo… »
Navijači Partizana ipak nisu srušili neslavni rekord: Evo koliko ih je bilo u Areni za meč protiv Asvela

Navijači Partizana ipak nisu srušili neslavni rekord: Evo koliko ih je bilo u Areni za meč protiv Asvela

Telegraf pre 1 dan
Košarkaši Partizana uspeli su da u veoma dramatičnoj završnici dođu do pobede u 33. kolu Evrolige na domaćem terenu u Beogradskoj areni protiv ekipe Asvela košem Karlika Džonsa sa linije za slobodna bacanja u poslednjoj sekundi - 79:78. Ipak, ono što je… »
Karlik otklonio sve dileme: "Volim da budem ovde"

Karlik otklonio sve dileme: "Volim da budem ovde"

B92 pre 1 dan
Karlik Džons posle pobede protiv Asvela govorio je pred medijima. Plejmejker Partizana posle utakmice u Beogradskoj Areni, gde je bio jedan od najefikasnijih igrača na terenu ocenio je meč protiv Francuza. "Mislim da je bilo teško. Bila je to ružna… »
Karlik Džons o objavi agenta gde se pominje i Zvezda: „Nije trebalo da postavi to, posebno sa drugim timom koji je sa druge…

Karlik Džons o objavi agenta gde se pominje i Zvezda: „Nije trebalo da postavi to, posebno sa drugim timom koji je sa druge…

Danas pre 1 dan
Košarkaši Partizana pobedili su Asvel sa 79:78 u meču 33. kola Evrolige, i to posle pogođenog slobodnog bacanja Karlika Džonsa na sekund do kraja. Karlik Džons je pored utisaka o utakmici protiv Asvela govorio je i o nedavnoj objavi svog agenta u pogledu… »
Agent Karlika Džonsa napravio haos, as Partizana mu jasno odgovorio! Reči koje odzvanjaju među Grobarima! Da li zvezda…

Agent Karlika Džonsa napravio haos, as Partizana mu jasno odgovorio! Reči koje odzvanjaju među Grobarima! Da li zvezda…

Kurir pre 1 dan
Košarkaši Partizana savladali su Asvel sa 79:78 posle žestoke borbe i velike drame, a junak meča bio je Karlik Džons koji je sa linije penala doneo pobedu crno-belima. Ipak, Džons se našao u centru pažnje i zbog objave njegovog agenta koji se oglasio na… »
"Mom agentu fale šrafovi u glavi": Karlik Džouns progovorio o novom ugovoru u Partizanu

"Mom agentu fale šrafovi u glavi": Karlik Džouns progovorio o novom ugovoru u Partizanu

Mondo pre 1 dan
Karlik Džouns ponovo je bio junak Partizana. Doneo je pobedu protiv Asvela u Beogradskoj areni (79:78) tako što je iznudio faul, pogodio prvo slobodno bacanje, pa namerno promašio drugo pošto je na semaforu ostala samo sekunda za napad. Priznao je da je… »
Karlik Džons odgovorio svom agentu koji ga seli iz Partizana: "Volim što sam ovde, mislim da..."

Karlik Džons odgovorio svom agentu koji ga seli iz Partizana: "Volim što sam ovde, mislim da..."

Telegraf pre 1 dan
Košarkaši Partizana upisali su tešku pobedu u 33. kolu Evrolige u okršaju protiv Asvela 79:78 i tako produžili niz pobeda u elitnom takmičenju na četiri. Karlik Džons je bio junak tima, iako trijumf nije bio najlepši za oko. - Mislim da je bilo teško… »

Vesti dana »