Povezane vesti

Beograd: CLS zahteva hitnu sanaciju prolaza Bezistan

Beta pre 1 dan
Centar za lokalnu samoupravu (CLS) pozvao je danas gradsku sekretarku za inspekciju Sonju Božović Podunavac da hitno naloži sanaciju prolaza Bezistan u centru Beograda . "Ne sme se čekati da se prolaz sam uruši ili da neko strada da bi gradska inspekcija… »

Serbian News Media pre 1 dan
„Ne sme se čekati da se prolaz sam uruši ili da neko strada da bi gradska inspekcija radila svoj posao“, poručili su iz CLS u saopštenju. Istakli su da, čak i ukoliko gradska uprava nije sposobna da dobije saglasnost svih privatnih vlasnika za radove na… »

Radio sto plus pre 1 dan
“Ne sme se čekati da se prolaz sam uruši ili da neko strada da bi gradska inspekcija radila svoj posao”, poručili su iz CLS u saopštenju. Istakli su da, čak i ukoliko gradska uprava nije sposobna da dobije saglasnost svih privatnih vlasnika za radove na… »

Pravo u centar pre 1 dan
„Ne sme se čekati da se prolaz sam uruši ili da neko strada da bi gradska inspekcija radila svoj posao“, poručili su iz CLS u saopštenju. Istakli su da, čak i ukoliko gradska uprava nije sposobna da dobije saglasnost svih privatnih vlasnika za radove na… »
CLS: Hitna sanacija Bezistana ili ostavke

Mašina pre 1 dan
Centar za lokalnu samoupravu poziva gradsku sekretarku za inspekciju Sonju Božović Podunavac da hitno naloži sanaciju prolaza Bezistan u centru Beograda. „Ne sme se čekati da se prolaz sam uruši, ili da neko strada, da bi gradska inspekcija radila svoj… »
Centar za lokalnu samoupravu zahteva hitnu sanaciju Bezistana: „Odgovornost nadležnih ili ostavke“

Centar za lokalnu samoupravu zahteva hitnu sanaciju Bezistana: „Odgovornost nadležnih ili ostavke“

Serbian News Media pre 1 dan
Centar za lokalnu samoupravu (CLS) uputio je javni apel gradskoj sekretarki za inspekciju, Sonji Božović Podunavac, zahtevajući hitnu sanaciju prolaza Bezistan u centru Beograda. Iz ove organizacije upozoravaju da se ne sme čekati na urušavanje objekta… »
CLS: Gradska sekretarka da hitno naloži sanaciju prolaza Bezistan u Beogradu

CLS: Gradska sekretarka da hitno naloži sanaciju prolaza Bezistan u Beogradu

Danas pre 1 dan
Centar za lokalnu samoupravu (CLS) pozvao je danas gradsku sekretarku za inspekciju Sonju Božović Podunavac da hitno naloži sanaciju prolaza Bezistan u centru Beograda. „Ne sme se čekati da se prolaz sam uruši ili da neko strada da bi gradska inspekcija… »
"Hitna sanacija Bezistana ili ostavke"

"Hitna sanacija Bezistana ili ostavke"

Nova pre 1 dan
Centar za lokalnu samoupravu poziva gradsku sekretarku za inspekciju Sonju Božović Podunavac da hitno naloži sanaciju prolaza Bezistan u centru Beograda. Ne sme se čekati da se prolaz sam uruši, ili da neko strada, da bi gradska inspekcija radila svoj… »

N1 Info pre 1 dan
Centar za lokalnu samoupravu u saopštenju poziva gradsku sekretarku za inspekciju Sonju Božović Podunavac da hitno naloži sanaciju prolaza Bezistan u centru Beograda. "Ne sme se čekati da se prolaz sam uruši, ili da neko strada, da bi gradska inspekcija… »

Vesti dana »