Povezane vesti
CLS: Hitna sanacija Bezistana ili ostavke
N1 Info pre 22 dana
Centar za lokalnu samoupravu u saopštenju poziva gradsku sekretarku za inspekciju Sonju Božović Podunavac da hitno naloži sanaciju prolaza Bezistan u centru Beograda. "Ne sme se čekati da se prolaz sam uruši, ili da neko strada, da bi gradska inspekcija… »
Beograd: CLS zahteva hitnu sanaciju prolaza Bezistan
Beta pre 21 dana
Centar za lokalnu samoupravu (CLS) pozvao je danas gradsku sekretarku za inspekciju Sonju Božović Podunavac da hitno naloži sanaciju prolaza Bezistan u centru Beograda . "Ne sme se čekati da se prolaz sam uruši ili da neko strada da bi gradska inspekcija… »
Serbian News Media pre 21 dana
„Ne sme se čekati da se prolaz sam uruši ili da neko strada da bi gradska inspekcija radila svoj posao“, poručili su iz CLS u saopštenju. Istakli su da, čak i ukoliko gradska uprava nije sposobna da dobije saglasnost svih privatnih vlasnika za radove na… »
Radio sto plus pre 21 dana
“Ne sme se čekati da se prolaz sam uruši ili da neko strada da bi gradska inspekcija radila svoj posao”, poručili su iz CLS u saopštenju. Istakli su da, čak i ukoliko gradska uprava nije sposobna da dobije saglasnost svih privatnih vlasnika za radove na… »
Pravo u centar pre 21 dana
„Ne sme se čekati da se prolaz sam uruši ili da neko strada da bi gradska inspekcija radila svoj posao“, poručili su iz CLS u saopštenju. Istakli su da, čak i ukoliko gradska uprava nije sposobna da dobije saglasnost svih privatnih vlasnika za radove na… »
CLS: Hitna sanacija Bezistana ili ostavke
Mašina pre 21 dana
Centar za lokalnu samoupravu poziva gradsku sekretarku za inspekciju Sonju Božović Podunavac da hitno naloži sanaciju prolaza Bezistan u centru Beograda. „Ne sme se čekati da se prolaz sam uruši, ili da neko strada, da bi gradska inspekcija radila svoj… »
Centar za lokalnu samoupravu zahteva hitnu sanaciju Bezistana: „Odgovornost nadležnih ili ostavke“
Serbian News Media pre 21 dana
Centar za lokalnu samoupravu (CLS) uputio je javni apel gradskoj sekretarki za inspekciju, Sonji Božović Podunavac, zahtevajući hitnu sanaciju prolaza Bezistan u centru Beograda. Iz ove organizacije upozoravaju da se ne sme čekati na urušavanje objekta… »
"Hitna sanacija Bezistana ili ostavke"
Nova pre 21 dana
Centar za lokalnu samoupravu poziva gradsku sekretarku za inspekciju Sonju Božović Podunavac da hitno naloži sanaciju prolaza Bezistan u centru Beograda. Ne sme se čekati da se prolaz sam uruši, ili da neko strada, da bi gradska inspekcija radila svoj… »
CLS: Gradska sekretarka da hitno naloži sanaciju prolaza Bezistan u Beogradu
Danas pre 21 dana
Centar za lokalnu samoupravu (CLS) pozvao je danas gradsku sekretarku za inspekciju Sonju Božović Podunavac da hitno naloži sanaciju prolaza Bezistan u centru Beograda. „Ne sme se čekati da se prolaz sam uruši ili da neko strada da bi gradska inspekcija… »
Vesti dana »
Vremeplov: Stefan Dušan krunisao se u Skoplju, na Uskrs, za "cara Srba i Grka"
RTV pre 4 satijoš 1 povezana