Povezane vesti
"Da je nisam poslušao, danas bih bio spržen": Kasper objavio pismo upućeno Mini Kostić
Nova pre 13 sati
Mina Kostić već neko vreme uživa u ljubavi sa Manetom Ćuruvijom kom je dala nadimak Kasper. Kasper se pre dva meseca vratio u Ameriku, gde živi i radi, a sada se javno obradio Mini, putem Instagrama. "Uz Minu sam naučio da se nikad ne borim protiv sveta… »
"Ovo vam niko ne bi rekao javno" Kasper ogolio dušu o odnosu s verenicom Minom Kostić: Spržen u borbi s nemilosrdnim svetom
Kurir pre 14 sati
Mane Ćuruvija Kasper, koji se pre dva meseca vratio u Njujork gde živi, oglasio se i otkrio šta misli o svojoj verenici Mini Kostić. - Uz Minu sam naučio da se nikad ne borim protiv sveta, jer svet pobediti ne mogu. Ona me je naučila da se jedino isplati… »
"Ovo vam niko ne bi rekao ovako javno" Kasper ogolio dušu o odnosu sa verenicom Minom Kostić od koje je 4.000 km daleko…
Blic pre 15 sati
On ističe da ga je Mina naučila da se vredi boriti samo za ljubav i porodicu, a ne protiv sveta. Mina opisuje njihovu vezu kao jaku, poredeći je sa ljubavnom pričom Hurem i Sulejmana, i smatra da im niko ne može srušiti sreću. Poznata pevačica Mina… »
"Ovo vam niko ne bi javno rekao!" Kasper iz Amerike izneo sve što mu je na duši: "Svet baš briga za vašu..."
Telegraf pre 15 sati
Pevačica Mina Kostić od prošle godine je u vezi sa Manetom Ćuruvijom Kasperom, sa kojim je romansu započela onlajn. Uprkos zlim jezicima da im veza neće uspeti, njih dvoje su uspeli da održe vezu na daljinu a potom su se videli i verili. Kasper je došao… »
Vesti dana »
uživo kriza na bliskom istoku Tramp: Iran dao poklon SAD u formi bezbednog prolaska više tankera kroz Ormušlo moreuz
Euronews pre 3 satajoš 44 povezane
Tabela Evrolige dokazuje sve: Pobeda Zvezde ne može biti važnija, spremite se za dramu do kraja
Mondo pre 25 minutajoš 22 povezane