Povezane vesti
'Dopadao mu se strah u našim očima': Epstinove žrtve za BBC
BBC News 25.03.2026
Pet žena koje je seksualno zlostavljao Džefri Epstin gostovale su u emisiji BBC-ja. Džoana Harison nikada nije želela da govori o zlostavljanju koje je doživela od osuđenog seksualnog prestupnika Džefrija Epstina. Kao i mnoge druge preživele žrtve, ona… »
‘Dopadao mu se strah u našim očima’: Epstinove žrtve za BBC
Danas 25.03.2026
Džoana Harison nikada nije želela da govori o zlostavljanju koje je doživela od osuđenog seksualnog prestupnika Džefrija Epstina. Kao i mnoge druge preživele žrtve, ona kaže da je zbog Epstinovog napada ocećala samo stid i sramotu. Ali nakon što se njeno… »
Radio 021 25.03.2026
Pet žena koje je seksualno zlostavljao Džefri Epstin gostovale su u emisiji BBC-ja. Thierry Humeau 'Mislim da mu se [Epstinu] sviđalo što smo bile uplašene i nismo znale šta da radimo, mislim da ga je to uzbuđivalo“, rekla je Lisa Filips Džoana Harison… »
NIN 25.03.2026
Džoana Harison nikada nije želela da govori o zlostavljanju koje je doživela od osuđenog seksualnog prestupnika Džefrija Epstina. Kao i mnoge druge preživele žrtve, ona kaže da je zbog Epstinovog napada ocećala samo stid i sramotu. Ali nakon što se njeno… »
‘Dopadao mu se strah u našim očima’: Epstinove žrtve za BBC
Južne vesti 25.03.2026
Thierry Humeau ‘Mislim da mu se [Epstinu] sviđalo što smo bile uplašene i nismo znale šta da radimo, mislim da ga je to uzbuđivalo“, rekla je Lisa Filips Džoana Harison nikada nije želela da govori o zlostavljanju koje je doživela od osuđenog seksualnog… »
Vesti dana »
Bivši načelnik beogradske policije Veselin Milić saslušan, tužilaštvo traži pritvor
RTS pre 27 minutajoš 127 povezanih
Saslušan načelnik beogradske policije Veselin Milić, tužilaštvo traži pritvor
Euronews pre 3 satajoš 48 povezanih
Politika novi vlasnik NIN-a, Luka Mičeta novi glavni i odgovorni urednik
Forbes pre 2 satajoš 26 povezanih
Tanjga traži reakciju tima posle bolnog poraza od Zvezde: Na dnu smo, moramo da se podignemo...
Kurir pre 3 minutajoš 78 povezanih
Vreo maj u Pekingu: Amerika napravila zaokret ali odnosi Rusije i Kine su na mnogo višem nivou
Sputnik pre 1 satjoš 98 povezanih