Povezane vesti
'Dopadao mu se strah u našim očima': Epstinove žrtve za BBC
BBC News 25.03.2026
Pet žena koje je seksualno zlostavljao Džefri Epstin gostovale su u emisiji BBC-ja. Džoana Harison nikada nije želela da govori o zlostavljanju koje je doživela od osuđenog seksualnog prestupnika Džefrija Epstina. Kao i mnoge druge preživele žrtve, ona… »
NIN 25.03.2026
Džoana Harison nikada nije želela da govori o zlostavljanju koje je doživela od osuđenog seksualnog prestupnika Džefrija Epstina. Kao i mnoge druge preživele žrtve, ona kaže da je zbog Epstinovog napada ocećala samo stid i sramotu. Ali nakon što se njeno… »
‘Dopadao mu se strah u našim očima’: Epstinove žrtve za BBC
Danas 25.03.2026
Džoana Harison nikada nije želela da govori o zlostavljanju koje je doživela od osuđenog seksualnog prestupnika Džefrija Epstina. Kao i mnoge druge preživele žrtve, ona kaže da je zbog Epstinovog napada ocećala samo stid i sramotu. Ali nakon što se njeno… »
Radio 021 25.03.2026
Pet žena koje je seksualno zlostavljao Džefri Epstin gostovale su u emisiji BBC-ja. Thierry Humeau 'Mislim da mu se [Epstinu] sviđalo što smo bile uplašene i nismo znale šta da radimo, mislim da ga je to uzbuđivalo“, rekla je Lisa Filips Džoana Harison… »
‘Dopadao mu se strah u našim očima’: Epstinove žrtve za BBC
Južne vesti 25.03.2026
Thierry Humeau ‘Mislim da mu se [Epstinu] sviđalo što smo bile uplašene i nismo znale šta da radimo, mislim da ga je to uzbuđivalo“, rekla je Lisa Filips Džoana Harison nikada nije želela da govori o zlostavljanju koje je doživela od osuđenog seksualnog… »
Vesti dana »
Poznato ko će voditi Vojvodinu protiv Zvezde posle otkaza za Miroslava Tanjgu
Telegraf pre 1 danjoš 23 povezane
(Foto, video) Automobil pokosio gomilu ljudi na Paradi ponosa! Ima mrtvih, napadač pobegao sa oružjem u ruci? Na ulicama Berlina ispisano: "Evakuacija"
Blic pre 1 danjoš 14 povezanih
Stvorena je "vatrena oluja": Požar preti da proguta čitav grad, ljudi beže glavom bez obzira FOTO/VIDEO
B92 pre 2 satajoš 40 povezanih