Povezane vesti

Miroslav Ilić uslikan u Urgentnom centru: Otkrivamo zbog čega je bio, evo šta kaže i kako se oseća: "Poručite svima"

Miroslav Ilić uslikan u Urgentnom centru: Otkrivamo zbog čega je bio, evo šta kaže i kako se oseća: "Poručite svima"

Blic pre 1 dan
Pevač već neko vreme redovno dolazi na medicinske preglede. Za 'Blic' je izjavio da je dobro i demantovao glasine o svom zdravlju. Poznati pevač narodne muzike Miroslav Ilić danas je viđen ispred Urgentnog centra u Beogradu, a kako saznajemo on nije… »
Miroslav Ilić snimljen u urgentom centru Evo u kakvom je stanju narodni pevač!

Miroslav Ilić snimljen u urgentom centru Evo u kakvom je stanju narodni pevač!

Dnevnik pre 1 dan
Pevač Miroslav Ilić snimljen je kako ulazi u Urgentni centar u Beogradu. Pevač je "uhvaćen" kako ulazi u bolnicu, navodno vidno umoran i iscrpljen, tvrdi Alo. Telegraf ga je odmah kontaktirao kako bi proverili informacije i pitali ga kako se oseća, a… »
Oglasio se Miroslav Ilić nakon što je snimljen u Urgentnom

Oglasio se Miroslav Ilić nakon što je snimljen u Urgentnom

Nova pre 1 dan
Pevač Miroslav Ilić danas, 25. marta, posetio je Urgentni centar u Beogradu. Paparaci su ga uslikali u trenutku kada stiže u bolnicu, a mediji su preneli da je izgledao "ispijeno" i da je "jedva hodao". Na pitanje kako se oseća Miroslav Ilić je otkrio da… »
Oglasio se Miroslav Ilić nakon što je uslikan u Urgentnom centru: Otkrivamo zbog čega je bio, evo kako se oseća: Poručite…

Oglasio se Miroslav Ilić nakon što je uslikan u Urgentnom centru: Otkrivamo zbog čega je bio, evo kako se oseća: Poručite…

Kurir pre 1 dan
Poznati pevač narodne muzike Miroslav Ilić danas je viđen ispred Urgentnog centra u Beogradu, a kako saznajemo on nije hospitalizovan, već je bio na redovnoj kontroli. Miroslav Ilić već neko vreme dolazi na redovne kontrole. - Nemojte molim vas. Poručite… »
"Po vama sam tri puta umro do sad": Pevač besneo zbog slika iz Urgentnog centra

"Po vama sam tri puta umro do sad": Pevač besneo zbog slika iz Urgentnog centra

Mondo pre 1 dan
Poznati pevač narodne muzike Miroslav Ilić danas je viđen ispred Urgentnog centra u Beogradu, gde je bio na redovnoj kontroli. Miroslav Ilić već neko vreme dolazi na redovne kontrole, a ovim povodom se sad oglasio. - Nemojte molim vas. Poručite svima da… »
Miroslav Ilić snimljen kako ulazi u Urgentni centar

Miroslav Ilić snimljen kako ulazi u Urgentni centar

Telegraf pre 1 dan
Pevač Miroslav Ilić snimljen je kako ulazi u Urgentni centar u Beogradu. Pevač je "uhvaćen" kako ulazi u bolnicu, navodno vidno umoran i iscrpljen, tvrdi Alo. Uskoro opširnije... (Telegraf.rs)… »
Miroslav Ilić za Telegraf nakon što je snimljen u Urgentnom: "Do sada sam 3 puta umirao, preko glave mi je"

Miroslav Ilić za Telegraf nakon što je snimljen u Urgentnom: "Do sada sam 3 puta umirao, preko glave mi je"

Telegraf pre 1 dan
Pevač Miroslav Ilić danas, 25. marta, posetio je Urgentni centar u Beogradu. Paparaci su ga uslikali u trenutku kada stiže u bolnicu, a mediji su preneli da je izgledao "ispijeno" i da je "jedva hodao". Odmah smo ga kontaktirali kako bismo proverili… »

Vesti dana »