Povezane vesti
Počela besplatna pripremna nastava u Mionici
Valjevska posla pre 21 dana
U Mionici je počela besplatna pripremna nastava iz srpskog jezika i matematike koju pohađa više od 90 mioničkih osmaka. Pripreme za polaganje završnog ispita organizuje Centar za obrazovanje i razvoj „Mionica“, pod pokroviteljstvom Opštine Mionica… »
Čak 244 osmaka u Sremskoj Mitrovici na besplatnoj pripremi: I đaci sa slabijim uspehom dolaze do maksimalnih bodova
Ozon pre 21 dana
Sremska Mitrovica – Besplatna pripremna nastava za malu maturu u Sremskoj Mitrovici, koju organizuje Kancelarija za mlade, ove godine okupila je 244 učenika od ukupno oko 630 osmaka, što pokazuje da sve veći broj đaka i roditelja prepoznaje njen značaj… »
Čak 244 osmaka na besplatnoj pripremi u Mitrovici! I đaci sa slabijim uspehom dolaze do maksimalnih bodova
Kurir pre 21 dana
Besplatna pripremna nastava za malu maturu, koju organizuje Kancelarija za mlade, ove godine okupila je čak 244 učenika od ukupno oko 630 osmaka u Sremskoj Mitrovici, što jasno pokazuje koliko je ova inicijativa postala važna i đacima i roditeljima… »
Vesti dana »
"Udario me je pesnicom i uništio život, a ja sam izbezumljeno plakala" Jeziva ispovest Nataše Šavije: Karić je bio ponosan,a ja sam morala na hitnu operaciju
Kurir pre 2 satajoš 27 povezanih
Nova pucnjava u školi u Turskoj! Najmanje 20 ranjenih, ima mrtvih: Hitne službe na licu mesta, opsadno stanje (video)
Blic pre 1 satjoš 48 povezanih
Goci pozdravio spremnost Vučića na debatu, najavio sutrašnje gostovanje na N1
Radio sto plus pre 4 satijoš 30 povezanih
Amerika i Izrael planiraju kopneni upad u Iran: Ruski Savet bezbednosti izdao upozorenje
Večernje novosti pre 4 minutajoš 45 povezanih
Raguš: "Nema opravdanja da opozicija izostane sa sednice, a sami podneli predlog" (video)
Blic pre 54 minutajoš 97 povezanih