Povezane vesti

“Nemačku interesuje Balkan, ali…”

“Nemačku interesuje Balkan, ali…”

Vesti online pre 1 dan
Poslanik vladajuće Hrišćansko-demokratske unije (CDU) u Bundestagu Peter Bajer izjavio je da proširenje Evropske unije (EU) nije među prvih pet prioriteta EU, ali ni među glavnim prioritetima nemačke vlade. Bajer naglašava da su nemački ministar spoljnih… »
Poslanik CDU: Proširenje nije među prioritetima ni EU ni moje Vlade

Poslanik CDU: Proširenje nije među prioritetima ni EU ni moje Vlade

N1 Info pre 1 dan
Proširenje EU trenutno nije među prvih pet prioriteta Unije, a nije ni među glavnim prioritetima moje vlade, izjavio je za Demostat Peter Bajer, poslanik vladajuće CDU u Bundestagu i izvestilac Odbora za spoljne poslove za Zapadni Balkan. "Još od… »
Peter Bajer: Proširenje nije među prioritetima ni EU ni moje Vlade

Peter Bajer: Proširenje nije među prioritetima ni EU ni moje Vlade

Danas pre 1 dan
Proširenje EU trenutno nije među prvih pet prioriteta Unije. Nije ni među glavnim prioritetima moje vlade, nemački ministar spoljnih poslova Johan Vadeful i kancelar Fridrih Merc zainteresovani za Zapadni Balkan, ali se bave mnogim drugim važnijim… »
Poslanik najmoćnije nemačke partije saopštio: Proširenje nije među prioritetima ni EU ni moje Vlade

Poslanik najmoćnije nemačke partije saopštio: Proširenje nije među prioritetima ni EU ni moje Vlade

Nova pre 1 dan
„Još od Solunske deklaracije iz 2003. godine, a to je bilo pre 23 godine, Evropska unija je dala obećanje o evropskoj perspektivi regiona. Kada je reč o kredibilitetu, Evropska unija mora više da doprinese sopstvenoj verodostojnosti. Isto tako treba… »

Vesti dana »