Povezane vesti

Stanivuković o incidentu na granici: Tretiraju vas kao migranta, stavite kofere na beton, pa onda vas pretresaju

Stanivuković o incidentu na granici: Tretiraju vas kao migranta, stavite kofere na beton, pa onda vas pretresaju

Newsmax Balkans pre 7 sati
Gradonačelnik Banjaluke Draško Stanivuković izjavio je da incidenti poput nedavnog na hrvatskom graničnom prelazu, kada je zadržan da bi nakon 15 sati bio pušten, ne predstavljaju dobru perspektivu za odnose Srba i Hrvata. Podsetimo, Stanivuković je… »
Stanivuković: Incidenti i poniženja nisu dobra perspektiva za odnose Srba i Hrvata

Stanivuković: Incidenti i poniženja nisu dobra perspektiva za odnose Srba i Hrvata

Euronews pre 10 sati
Gradonačelnik Banjaluke Draško Stanivuković izjavio je danas da incidenti poput nedavnog na hrvatskom graničnom prelazu, kada je zadržan da bi nakon 15 sati poniženja bio pušten, ne predstavljaju dobru perspektivu za odnose Srba i Hrvata. Stanivuković je… »

RTV pre 11 sati
BANJALUKA - Gradonačelnik Banjaluke Draško Stanivuković izjavio je danas da incidenti poput nedavnog na hrvatskom graničnom prelazu, kada je zadržan da bi nakon 15 sati poniženja bio pušten, ne predstavljaju dobru perspektivu za odnose Srba i Hrvata… »
Draško Stanivuković otkrio detalje drame na granici sa Hrvatskom: "Pretresaju me sa psima, na aerodromima..."

Draško Stanivuković otkrio detalje drame na granici sa Hrvatskom: "Pretresaju me sa psima, na aerodromima..."

Telegraf pre 12 sati
Gradonačelnik Banjaluke Draško Stanivuković pričao je o nedavnom incidentu na hrvatskom graničnom prelazu, kada je zadržan, a nakon 15 sati pušten. "Pre dva meseca, gde u Banjaluci živi mnogo prognanih Srba iz Like, Dalmacije, Banije i Korduna, pored… »
Stanivuković detaljno opisao ustašku torturu: "Najveće poniženje je kada..." (video)

Stanivuković detaljno opisao ustašku torturu: "Najveće poniženje je kada..." (video)

Večernje novosti pre 14 sati
DRAŠKO Stanivuković, gradonačelnik Banjaluke, se oglasio za Informer TV nakon što su ga na graničnom prelazu u Hrvatskoj višesatno zadržavali i maltretirali. Foto: Fejsbuk/Draško Stanivuković - Sve ovo traje više od dva meseca, otkako sam otišao u Knin… »

Vesti dana »