Povezane vesti

Unuka Snežane Đurišić prvi put u javnosti: Ćerka Marka Gvozdenovića otkrila kakva je pevačica privatno

Unuka Snežane Đurišić prvi put u javnosti: Ćerka Marka Gvozdenovića otkrila kakva je pevačica privatno

Mondo pre 7 minuta
Ćerka Marka Gvozedenovića, Lana, dala je izjavu za medije povodom koncerta svoje bake Snežane Đurišić. Ona je otkrila da li je teško biti unuka poznate pevačice. "Nije teško", rekla je ona. Potom je izjavila da Snežana traži perfekciju, pa da joj to… »
Sin Snežane Đurišić nije došao na njen koncert? Od Marka ni traga ni glasa, povukao se nakon stravičnih batina

Sin Snežane Đurišić nije došao na njen koncert? Od Marka ni traga ni glasa, povukao se nakon stravičnih batina

Mondo pre 7 minuta
Iako je Snežana Đurišić najavila dolazak svog sina Marka Gvozednovića na koncerte u MTS Dvorani, on se nije nalazio u publici među članovima porodice. Njena ćerka Maja je nakon prvog koncerta otkrila da će Marko doći, ali od njega ni traga ni glasa… »
Čovek iz publike prišao bini na koncertu Snežane Đurišić: Nije krila iznenađenje kada je videla šta joj je dao

Čovek iz publike prišao bini na koncertu Snežane Đurišić: Nije krila iznenađenje kada je videla šta joj je dao

Mondo pre 1 sat
Pevačica Snežana Đurišić dobila je originalan poklon od obožavaoca na svom drugom koncertu u MTS dvorani. Naime, u jednom momentu je gospodin prišao bini i uručio je pevačici sliku sa njenim likom. Snežana nije krila oduševljenje, pa je podigla poklon i… »
Ovog pevača niko nije očekivao na koncertu Snežane Đurišić: Izašao na binu i napravio haos, publika na nogama

Ovog pevača niko nije očekivao na koncertu Snežane Đurišić: Izašao na binu i napravio haos, publika na nogama

Mondo pre 32 minuta
Pevač Dragi Domić specijalan je gost na drugom koncertu Snežane Đurišić u MTS dvorani. Publika nije krila oduševljenje kada ga je ugledala, pa je zapevala sa njim uglas. Na prethodnom koncertu zajedno sa Snežanom nastupile su njena ćerka Maja Gvozdenović… »
Večeras koncert, a emocije na vrhuncu! Snežana Đurišić priznala ono što do sad nije - Uvek sam bila tu

Večeras koncert, a emocije na vrhuncu! Snežana Đurišić priznala ono što do sad nije - Uvek sam bila tu

Kurir pre 1 sat
Večeras će Snežana Đurišić održati veliki koncert u MTS dvorani, gde će publika imati priliku da uživa u bezvremenskim hitovima i jedinstvenoj atmosferi koju ova legendarna pevačica godinama stvara na sceni. Očekuje se veče ispunjeno emocijama, vrhunskom… »
"Kad sam je videla, ceo njihov život mi je prošao ispred očiju": Snežana Đurišić o suzama kada je ugledala ćerku

"Kad sam je videla, ceo njihov život mi je prošao ispred očiju": Snežana Đurišić o suzama kada je ugledala ćerku

Mondo pre 1 sat
Pevačica Snežana Đurišić večeras će održati drugi koncert u MTS dvorani povodom 55 godina karijere. Njoj se na bini na prvom koncertu pridružila ćerka Maja Gvozdenović sa kojom je otpevala pesmu "Treba vremena". Snežana nije krila emocije kada je… »
Snežana Đurišić otkrila da li će joj se sin pridružiti na bini: Marko nakon brutalnih batina došao da podrži majku

Snežana Đurišić otkrila da li će joj se sin pridružiti na bini: Marko nakon brutalnih batina došao da podrži majku

Mondo pre 1 sat
Snežana Đurišić razgovarala je sa medijima pred drugi beogradski koncert, a dotakla se i svoje dece Maje i Marka Gvozdenovića. Nije krila da je svesna da im je nedostajala kada su bili mlađi. Upitana je i da li će njen sin Marko doći na koncert. "Pa… »
"Žao mi je što nisam bila uz decu", Snežana Đurišić priznala da li je pogodila ćerkina izjava: "To je istina..."

"Žao mi je što nisam bila uz decu", Snežana Đurišić priznala da li je pogodila ćerkina izjava: "To je istina..."

Telegraf pre 1 sat
Večeras, 25. marta, pevačica Snežana Đurišić održva drugi koncert u MTS Dvorani, gde će publika imati priliku da uživa u njenoj energiji, ali i velikim hitovima. Očekuje se veče ispunjeno emocijama, vrhunskom muzikom i posebnim iznenađenjima za sve njene… »
Mudrost Vesne Zmijanac: Ide srce gde je vlast

Mudrost Vesne Zmijanac: Ide srce gde je vlast

Radio 021 pre 10 sati
"Ja sam uvek bila uz vlast", rekla je Vesna Zmijanac tokom trajanja velikog predizbornog mitinga Srpske napredne stranke i Aleksandra Vučića u Beogradu. Kako je rekla u izjavi, to svoje znanje prenosi i deci. "Deco, uvek treba biti uz vlast. Jer onda… »
Snežana Đurišić otkrila zašto joj sin nije došao sinoć na koncert: "Svi su tu, hvala Bogu, sem..."

Snežana Đurišić otkrila zašto joj sin nije došao sinoć na koncert: "Svi su tu, hvala Bogu, sem..."

Nova pre 12 sati
Snežana Đurišić je sinoć održala prvi od zakazana dva koncerta u mts dvorani, a muzičkom događaju prisustvovao je i deo njene porodice. Pre izlaska na veliku binu, Snežana je u izjavi za medije navela zašto cela porodica nije došla na koncert: "Svi su… »
Ćerka Snežane Đurišić o bratu koji je prošao pakao: Otkrila detalje njegovog stanja nakon jezivog mučenja

Ćerka Snežane Đurišić o bratu koji je prošao pakao: Otkrila detalje njegovog stanja nakon jezivog mučenja

Nova pre 12 sati
Maja je govorila o teškim trenucima kroz koje je njen brat Marko nedavno prošao, ističući da se sada oporavlja. Pevačica Snežana Đurišić sinoć je održala prvi od dva velika koncerta u Beogradu, a njena najveća podrška i oslonac iz publike je ćerka Maja… »
Da li je Vesna Zmijanac nesvesno najbolje opisala političku situaciju: "Pesma" za pristalice, a za protivnike - problemi…

Da li je Vesna Zmijanac nesvesno najbolje opisala političku situaciju: "Pesma" za pristalice, a za protivnike - problemi…

N1 Info pre 14 sati
Pevačica narodne muzike Vesna Zmijanac nastupila je na mitingu SNS-a u Areni, a neposredno pre toga izjasnila se koga podržava. I možda još važnije - zbog čega. Orila se tokom studentskog hodočašća: ".. i da mi se desi najgore, verujem u tebe", a jedna… »

Vesti dana »