Povezane vesti

Samo jednom su me zaprosili! SADA SAM SAMO NJEMU REKLA DA! Tijana Ajfon u mužu!

Samo jednom su me zaprosili! SADA SAM SAMO NJEMU REKLA DA! Tijana Ajfon u mužu!

Svet & Skandal pre 4 sati
Tijana Maksimović poznatija kao Tijana Ajfon nedavno je u tajnosti stala na ludi kamen, te ne krije sreću povodom najlepšeg dana u životu. Bivša učesnica rijalitija priznala je zašto je sakrila svoj omiljeni datum. – Udala sam se u najstrožijoj tajnosti… »
"Gde piše da moramo da živimo zajedno?": Tijana Ajfon šokirala priznanjem o tajnom braku, muž mlađi od nje

"Gde piše da moramo da živimo zajedno?": Tijana Ajfon šokirala priznanjem o tajnom braku, muž mlađi od nje

Mondo pre 12 sati
Tijana Maksimović poznatija kao Tijana Ajfon nedavno je u tajnosti stala na ludi kamen, te ne krije sreću povodom najlepšeg dana u životu. Bivša učesnica rijalitija priznala je zašto je sakrila svoj omiljeni datum. - Udala sam se u najstrožijoj tajnosti… »
"Gde piše da moramo da živimo zajedno ako smo u braku?" Tijana Ajfon o suprugu i tajnom venčanju, priznala zašto ga krije…

"Gde piše da moramo da živimo zajedno ako smo u braku?" Tijana Ajfon o suprugu i tajnom venčanju, priznala zašto ga krije…

Kurir pre 12 sati
Tijana Maksimović poznatija kao Tijana Ajfon nedavno je u tajnosti stala na ludi kamen, te ne krije sreću povodom najlepšeg dana u životu. Bivša učesnica rijalitija priznala je zašto je sakrila svoj omiljeni datum. - Udala sam se u najstrožijoj tajnosti… »

Vesti dana »