Povezane vesti
Kos će pred evroposlanicima odgovarati o optužbama o saradnji s jugoslovenskom tajnom policijom
N1 Info pre 22 dana
Odbor za spoljne poslove Evropskog parlamenta (AFET) održaće 20. aprila sednicu na kojoj će evropska komesarka Marta Kos odgovarati na pitanja evroposlanika o navodnoj saradnji sa bezbednosnim strukturama bivše Jugoslavije, preneo je danas Radio Slobodna… »
Najavljena sednica u EP na kojoj će Marta Kos odgovorati da li je sarađivala sa UDB-om
Insajder pre 22 dana
Odbor za spoljne poslove Evropskog parlamenta (AFET) održaće 20. aprila sednicu na kojoj će evropska komesarka Marta Kos odgovarati na pitanja evroposlanika o navodnoj saradnji sa bezbednosnim strukturama bivše Jugoslavije, preneo je danas Radio Slobodna… »
Kos u aprilu pred evroposlanicima odgovara o optužbama o saradnji s jugoslovenskom tajnom policijom
Slobodna Evropa pre 22 dana
Evropska komesarka za proširenje Marta Kos će se krajem narednog meseca suočiti sa pitanjima evropskih poslanika u vezi sa navodima o njenoj saradnji sa bezbednosnim strukturama bivše Jugoslavije. Za 20. april zakazan sastanak Odbora za spoljne poslove… »
Vesti dana »
Ubedljiv poraz Zvezde na gostovanju kod Reala, crveno-beli u plej-inu Evrolige
Radio sto plus pre 1 satjoš 45 povezanih
"Očekujem produžetak licence za NIS!" Mali u Vašingtonu: Potpuno poremećeno svetsko tržište, a mi u svemu tome se snalazimo bolje nego drugi
Blic pre 55 minutajoš 37 povezanih
Tramp o NATO-u: "Zamolio sam ih da se uključe u malu situaciju i nisu stali uz nas" VIDEO
B92 pre 1 satjoš 52 povezane
Penjaroja: Odigrali smo dobru utakmicu, ponosan sam na način na koji smo završili sezonu u Evroligi
Radio sto plus pre 1 satjoš 111 povezana